user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Allround Microsoft ICT engineer / systeembeheerder omgeving 020

NetwerkbeheerderSysteembeheerder
Tracks BV
 • Tracks BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract / Freelance
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jouw functie en omschrijving
Je bent onderdeel van een team van 5 specialisten en bent zelf actief betrokken bij de ondersteuning van onze relaties voor wat betreft inrichting en het beheer van hun ICT-omgeving. Daarnaast zorg je voor de afhandeling van incidenten en problemen en bewaak je de kwaliteit van onze dienstverlening.
Wij zoeken daarom iemand met ervaring op het gebied van systeem- en netwerkbeheer. Jij bent dan ook diegene die het overzicht heeft over de volledige ICT-infrastructuur bij onze klanten en zorgt voor de verdere optimalisatie van die structuur. Jij bewaakt de doorlooptijd van incidenten en ondersteund en motiveert jouw technisch team zodat zij hun taken en verantwoordelijkheden zo goed mogelijk uit kunnen voeren. Tot slot ben je sparringpartner voor het team en ondersteun je commerciële activiteirten
met je technische kennis bij commerciële werkzaamheden. Je activiteiten vinden zowel op locatie van de klant alsmede remote plaats, in de regio west Nederland

Wij zoeken
Wij zoeken een enthousiast en communicatief sterk persoon die hulpvaardig is en zich opstelt als een echte teamspeler. Daarnaast ben je flexibel en bereid een stapje extra te zetten om je kennis te vergroten en het werk te klaren. Je bent niet bang voor technische uitdagingen en deelt je kennis en ervaring graag met je collega’s. Je haalt voldoening uit het helpen van klanten en het ziet het als jouw taak om de klant de beste service te bieden en herkent jezelf in onze slogan “ ICT Ontzorging, klaar voor jouw toekomst”

De volgende werkzaamheden komen onder andere aan bod:
 • Operationeel verantwoordelijk voor migraties, installatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren bij onze klanten.
 • Bouwt mee aan een krachtig, homogeen en gedisciplineerd technisch team

Jij bent
Een fijne collega met een flexibele inzet. Met onze klanten onderhouden wij een langdurige relatie. Een klantgerichte werkhouding, uitstekende contactuele eigenschappen en inleving zijn daarom belangrijk. Je beschikt over motiverende capaciteiten. Jij speelt een belangrijke rol in ons team.

lees meer

Functie-eisen De eisen:

Algemeen:
 • Geen 9 tot 5 metaliteit
 • Gedreven, flexibel en positief ingesteld
 • Gedisciplineerd en Enthousiast
 • Verantwoordelijkheid.
 • Teamspeler maar kan ook goed alleen werken

Specifiek:
 • MBO / HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op gebied van ICT-ondersteunende activiteiten
 • Afgeronde MBO opleiding, richting ICT
 • Nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen!
 • Gedegen kennis van Microsoft besturingssystemen en Office-producten op server en cliëntniveau, waaronder MS-Server 2012-2016, MS-Exchange
 • Ervaring met Virtualisatie software zoals Microsoft Hyper-V.
 • Kennis van netwerkstructuren, topologieen en inrichtingsstandaarden en ook kennis van beveiligingsmethodieken.
 • Ervaring met het inrichten en beheren van Firewall’s, Routers, Switches en overige netwerk gerelateerde componenten..
 • Goede kennis van hardwarecomponenten overall (cliënt, server en netwerk).
 • Kennis van onder andere (Hosted) Exchange en Virtuele (Private) Servers.
 • Het in bezit hebben van certificaten op het gebied van Microsoft is een Pré.
Rijbewijs vereist: Auto (B)

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Een compleet pakket aan ICT oplossingen
Al sinds 1990 ontzorgen wij onze klanten door een compleet pakket aan ICT-oplossingen te bieden. Clouddiensten, traditionele ICT of een combinatie daarvan: Hybride ICT. Wij adviseren je de beste oplossing binnen je budget en begeleiden je bij de uitvoering en ingebruikname.
Ons doel is een effectief en veilig ICT-netwerk voor jouw bedrijf te creëren waarmee al je personeel zonder problemen kan werken. Dit is van grote waarde voor de continuïteit van je bedrijf en bespaart kosten. En heb je een probleem of een vraag? Ons team van specialisten staat altijd voor je klaar en willen de beste service leveren aan onze trouwe klanten!

Dat is het belangrijste punt bij Tracks BV, al bijna 30 jaar waar het om draait. Als betrouwbare ICT totaalaanbieder op het gebied van uitdagende automatiseringsvraagstukken, bieden wij volledige ontzorging onder één dak. Zowel op het gebied van levering van hard- en software, als ook van ICT-beheerdiensten, Cloud- en Voice over IP oplossingen bent u bij ons aan het juiste adren. Door onze ruime ervaring en onze passie voor ‘altijd het beste willen voor onze klant’, zijn we onderscheidend en bieden we een grote meerwaarde voor onze klanten. Niet voor niets hebben wij klanten die bijna 30 jaar een trouwe relatie met ons hebben.
Binnen onze organisatie is de cultuur informeel. Werken in een team, met daarin het nemen van eigen verantwoordelijkheid is belangrijk.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Salaris in overleg.
Naast passende arbeidsvoorwaarden zijn ontwikkeling, plezier in en enthousiasme voor je werk en samenwerken met prettige collega’s, belangrijke zaken binnen onze organisatie
Aantal uur per week 40 uur p/w
24-40 uur per week
Contactpersoon Dhr. W.C.Langerak
0880180300
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwanenburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwanenburg