Vacature Software Ontwikkelaar - Utrecht

Utrecht

ABN AMRO Bank N.V.
  • ABN AMRO Bank N.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
In het kort

ABN AMRO is een toekomstgerichte bank waar de klant centraal staat. Toegankelijkheid, gebruiksgemak en transparantie staan hoog in het vaandel. Het is een organisatie die continu in beweging is.


ABN AMRO Asset Based Finance is een volledige dochter van ABN AMRO. Primair verzorgen wij de financiering van investeringen in roerende bedrijfsmiddelen (Lease) en debiteurenvorderingen (Commercial Finance).

Je werk

Binnen ABN AMRO Asset Based Finance ontwikkelen we  zelf onze eigen software en gebruiken we standaard pakketten. Onze zelf geschreven software bevat onder andere ons klantportaal, de applicatie die de processen rondom het verzekeren van onze debiteuren regelt, het verwerken van de binnenkomende klantgegevens en de software voor de inkomende en uitgaande betalingsstroom. Daarnaast schrijven we software voor de integratie van onze standaard pakketten. 
 

Naast het ontwikkelen van nieuwe features zijn we op dit moment bezig onze software stack naar de cloud te brengen. Als Software Ontwikkelaar ontwerp, ontwikkel, configureer en beheer je jouw eigen software applicaties en platformen zodat de business optimaal kan functioneren. Je bent onderdeel van een team dat ten behoeve van de business en de klant end-to-end verantwoordelijk is. De functionaliteiten worden geprioriteerd door de Product Owner.

Werkomgeving

De software engineering afdeling bestaat uit ongeveer 100 medewerkers. Gezien de huidige COVID situatie werken we (grotendeels) vanuit huis. In normale omstandigheden werken de meeste teams een aantal dagen per week vanuit huis en een aantal dagen per week vanaf ons kantoor in Utrecht. De meeste medewerkers werken vanuit Nederland maar we hebben ook een aantal medewerkers die werkzaam zijn bij onze lokale afdelingen in Frankrijk en de UK.

Wij werken agile waardoor je terecht komt in een Scrum team. Afhankelijk van je kennisniveau en ervaring zoeken we naar het team dat het beste bij je past. Op dit moment hebben we verschillende teams die met Microsoft omgeving en C# onze oplossingen realiseren. Binnen het scrum team hebben we de gebruikelijke events zoals de sprintplanning, de dagelijkse Stand-ups, de sprint review en de retrospective. Samen met je team (bestaande uit software ontwikkelaars, een business analist, en 1 of meer testers) ontwikkel je verder aan onze software componenten.

Je profiel

Wij zijn op zoek naar meerdere medior en senior c# software ontwikkelaars. Je vindt het leuk backend processen te ontwikkelen maar je ervaring met GUI ontwikkeling (angular) komt zeker ook van pas. De komende tijd zullen we onze software naar de cloud gaan verhuizen, waarbij we op een DevOps manier gaan werken. We verwachten dat je precies, nieuwsgierig en een doorzetter bent en houdt van werken in een team. Daarnaast verwachten wij dat je minimaal beschikt over een HBO achtergrond en beschikt over minstens 4 jaar c# ontwikkel ervaring. Wanneer je de Azure certificeringen hebt, dan heb je een streepje voor. Gezien de samenstelling van de teams is goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk. Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wij bieden

- Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
- Een salaris in Hay 10 of 11 afhankelijk van je kennis en ervaring
- Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
- Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
- Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
- Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
- Een goede pensioenregeling

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan nu online op deze vacature! Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bart Smedema bereikbaar via telefoonnummer 06-12471025. We maken graag kennis met je.

Een technisch assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Bedrijfsomschrijving Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee' moeten verkopen als het risico voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

ICT bij ABN AMRO is werken in het spanningsveld van innovatie, veiligheid, kosten en klanttevredenheid. 24 uur per dag, zeven dagen per week en in samenwerking met onze leveranciers. Wist je trouwens dat ABN AMRO de afgelopen jaren enkele hoogstandjes heeft geleverd op het gebied van technische ontvlechting en integratie van banksystemen? Dat de Consumenten Geldgids ABN AMRO's internet bankieren het cijfer 9,4 gaf? En onze innovatieve mobiel bankieren app al sinds de start vijf sterren krijgt in de appstore? Dát is IT bij ABN AMRO.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Ontwikkelaar in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures