Vacature Servicedesk medewerker - Den Bosch

Den Bosch

InWork BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Jouw rol

Als servicedesk medewerker ICT ben jij het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers met vragen of storingen die gaan over hardware, applicaties, besturingssystemen en andere incidenten. De diversiteit op de servicedesk zorgt voor kennis uit allerlei hoeken. Je vindt het leuk om eindgebruikers te ondersteunen, zowel remote als telefonisch. De uitdaging met complexe incidenten ga je graag aan, zodat de gebruiker zo snel mogelijk weer zorgeloos aan de slag kan. Je zoekt naar de beste oplossing voor de eindgebruiker en doet constant nieuwe kennis op.

Jouw dag is gemaakt, wanneer je de ander zo goed mogelijk hebt geholpen en je weer iets nieuws hebt geleerd in de ICT.

InWork is doorlopend op zoek naar startende- en ervaren servicedesk medewerkers voor verschillende (skilled) ICT support afdelingen bij onze partners. De omgevingen verschillen en we hebben een grote diversiteit aan opdrachten bij commerciële corporate organisaties, overheidsinstellingen of multinationals. Dankzij ons netwerk aan opdrachtgevers is er voor jou als servicedesk medewerker veel mogelijk. Ontdek je ambities bij verschillende bedrijven en doe ervaring op met verschillende IT-infrastructuren. Uiteraard helpen wij je om jouw (vak)kennis aantoonbaar te maken aan de hand van certificeringen en trainingen. Op deze manier zorgen wij samen dat jij de volgende stap kan maken naar bijvoorbeeld 2e lijns support, systeem- of netwerkbeheer.  


Wat verwachten we van jou?
 • Je hebt een afgeronde MBO ICT opleiding niveau 4
 • Werkervaring in (telefonisch) klantcontact
 • Communicatief sterk, empathisch, hulpvaardig, stressbestendig
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling
 • ITIL is een pré
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
Wat kan jij van ons verwachten?
 • Een arbeidscontract voor bepaalde tijd. Dus géén projectcontract, maar een vast maandsalaris. Wel zo fijn!
 • Persoonlijke begeleiding, zodat wij jou goed kunnen helpen bij het waarmaken van je persoonlijke doelen
 • De mogelijkheid om officiële certificaten te behalen, o.a. ITIL, MCSA, MCSE en Cisco, uiteraard afhankelijk van jouw ambities
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Een reiskostenvergoeding die bij jou en je werk past

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 1.850 - € 2.300 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar jou! Tenminste als jij graag werkt in de IT en stappen wil maken in je carrière. Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij InWork staat groei centraal. Wij investeren in jouw ontwikkeling door opleiding en persoonlijke begeleiding van een Job Coach, of je nu aan het begin van jouw carrière staat of al een paar jaar werkervaring hebt. Sinds 2006 is InWork  dé wervingsspecialist binnen IT en Techniek. We hebben een groot netwerk met meer dan 30.000 professionals, waarvan ruim 900 bij ons in dienst. De mix van een jonge, energieke cultuur, groeimogelijkheden én de ruimte voor plezier, zorgt ervoor dat medewerkers hier op de juiste plek zitten.

lees meer

Contactpersoon Anniek de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch