Vacature Netwerkbeheerder - Utrecht

Utrecht

InWork BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Vacature Netwerkbeheerder
UtrechtHBO402300 tot 3500 per maand

Ik ben geïntereseerd

Een mooie uitdaging om mee te bouwen aan een veilige en toekomstig bestendige IT-infrastructuur.


Jouw rol

DNS, DHCP, TCP/IP, Firewall, IPv4/IPv6, Router, Switch, Server, SSID… Klinken deze termen jou als muziek in de oren? Dan ga ik er vanuit dat je geïnteresseerd bent in netwerkbeheer. Één en één = twee. Laten wij nou net een mooie uitdaging hebben binnen netwerkbeheer. 

Via InWork kom je terecht bij een van onze opdrachtgevers. Hier doe je werkervaring op, haal je (technische) certificaten en word je begeleidt door een persoonlijke loopbaanbegeleider om maximale resultaten te behalen. In jouw rol als netwerkbeheerder bij InWork zorg jij voor het onderhouden van de netwerkinfrastructuur. Een goede planning, flexibiliteit en prioriteiten leren te stellen zijn kernwaarden voor de functie. Netwerken, routers, switches: jij weet er alles van. Je deinst niet terug voor complexe vraagstukken en je leert graag bij. Je vindt het leuk om je te verdiepen in diverse platformen, maar zal het meeste te maken krijgen met Cisco. 


Wat verwachten we van jou?
 • Een HBO diploma in de richting van ICT
 • Kennis en ervaring met Cisco netwerktechnologieën, Security, VMWare en Netwerk virtualisatie
 • CCNA of CCNP is een pré
 • Conceptueel kunnen denken en een analytisch denkvermogen
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
Wat kan jij van ons verwachten?
 • Een arbeidscontract voor bepaalde tijd. Dus géén projectcontract, maar een vast maandsalaris. Wel zo fijn!
 • Persoonlijke begeleiding, zodat wij jou goed kunnen helpen bij het waarmaken van je persoonlijke doelen
 • De mogelijkheid om kosteloos officiële certificaten te behalen, o.a. Cisco (CCNA, CCNP, CCIE), Juniper en Fortinet, uiteraard afhankelijk van jouw ambities
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Een reiskostenvergoeding die bij jou en je werk past
Jouw sollicitatieprocedure

Wij zijn InWork

Lef, energiek, betrokken & ontzettend ambitieus: dat is InWork. ‘Onze InWorkers’ zijn ècht. Gedreven tot op het bot, met passie voor IT en ongekend goed in wat zij doen. Bij InWork hechten wij er veel waarde aan dat iedereen zichzelf kan zijn en de beste versie van zichzelf kunnen laten zien. Dit doen we door trainingen, opleidingen en projecten te verzorgen die aansluiten bij het gewenste groeipad en ambities. Werken bij InWork betekent veel verantwoordelijkheid, hard werken, een open sfeer en leuke collega’s. Onze cultuur? No-nonsense & gewoon, doen!


lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 40,00 p/u
Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar jou! Tenminste als jij graag werkt in de IT en stappen wil maken in je carrière. Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij InWork staat groei centraal. Wij investeren in jouw ontwikkeling door opleiding en persoonlijke begeleiding van een Job Coach, of je nu aan het begin van jouw carrière staat of al een paar jaar werkervaring hebt. Sinds 2006 is InWork  dé wervingsspecialist binnen IT en Techniek. We hebben een groot netwerk met meer dan 30.000 professionals, waarvan ruim 900 bij ons in dienst. De mix van een jonge, energieke cultuur, groeimogelijkheden én de ruimte voor plezier, zorgt ervoor dat medewerkers hier op de juiste plek zitten.

lees meer

Contactpersoon Inwork
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht