Vacature Windows Engineer - Amsterdam

Amsterdam

InWork BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Windows Engineer
Amsterdam, NederlandMBO 4402500 tot 3200 per maand

Ik ben geïntereseerd

Aan de slag als Windows Engineer bij de Big Blue


Jouw rol

Als Windows Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, leveren, plannen en implementeren van Windows oplossingen die voldoen aan de wensen van de klanten van IBM. Je voert wijzigen in de huidige architectuur van de klanten op basis van een Agile manier. De wijzigingen en oplossingen leg je ook vast, qua tool wordt er gebruik gemaakt van Jira. Het team is multi-skilled en je werkt in een multi-vendor omgeving. Hierdoor zijn communicatieve vaardigheden belangrijk, net als samenwerking met collega’s als klanten. Binnen deze functie heb je veel flexibiliteit, zo is er de mogelijkheid om thuis te werken.


Wat verwachten we van jou?
 • Afgeronde MBO IT diploma
 • 3 + jaar relevante werkervaring
 • Je hebt je ITIL en AZ900
 • Een goede beheersing van zowel  de Nederlandse als Engelse taal
 • Je bent in bezit van een rijbewijs 
Wat kan jij van ons verwachten?
 • Een vast maandsalaris van €2.500 tot €3.200 bruto
 • Een persoonlijke coach, die met jou meedenkt over jouw toekomst
 • De mogelijkheid om door de klant overgenomen te worden
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Lease auto of reiskosten vergoeding
 • 8,33% vakantiegeld
Waarom werken bij InWork?

Lef, energiek, betrokken & ontzettend ambitieus: dat is InWork. ‘Onze InWorkers’ zijn ècht. Gedreven tot op het bot, met passie voor IT en ongekend goed in wat zij doen. Bij InWork hechten wij er veel waarde aan dat iedereen zichzelf kan zijn en de beste versie van zichzelf kunnen laten zien. Dit doen we door trainingen, opleidingen en projecten te verzorgen die aansluiten bij het gewenste groeipad en ambities. Werken bij InWork betekent veel verantwoordelijkheid, hard werken, een open sfeer en leuke collega’s. Onze cultuur? No-nonsense & gewoon, doen!


lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 40,00 p/u
Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar jou! Tenminste als jij graag werkt in de IT en stappen wil maken in je carrière. Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij InWork staat groei centraal. Wij investeren in jouw ontwikkeling door opleiding en persoonlijke begeleiding van een Job Coach, of je nu aan het begin van jouw carrière staat of al een paar jaar werkervaring hebt. Sinds 2006 is InWork  dé wervingsspecialist binnen IT en Techniek. We hebben een groot netwerk met meer dan 30.000 professionals, waarvan ruim 900 bij ons in dienst. De mix van een jonge, energieke cultuur, groeimogelijkheden én de ruimte voor plezier, zorgt ervoor dat medewerkers hier op de juiste plek zitten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Windows Engineer in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam