Vacature Functioneel Applicatie Manager - Hoofddorp

Hoofddorp

InWork BV
 • InWork BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Functioneel Applicatie Manager
Hoofddorp, NederlandHBO403500 tot 4700 per maand

Ik ben geïntereseerd

Jij bent betrokken bij de professionalisering van applicaties in een snel veranderende internationale omgeving


Jouw rol

Als Functioneel Applicatie Manager ben je verantwoordelijk voor het functioneel beheer van applicaties gerelateerd aan financiële processen en interfaces met andere applicaties en processen. Je slaat een brug tussen business en IT. Als Manager ben je verantwoordelijk voor een team bestaat dat bestaat uit 5 fulltime medewerkers. Je zorgt ervoor dat het kennisniveau naar een hoger niveau wordt getild en hierbij begeleidt je de medewerkers. Indien nodig organiseer je ook trainingen om een verdieping te maken in kennis. De taken die je uitvoert omvatten het beheren en optimaliseren van bestaande en nieuwe ERP-functies, zorgen voor optimaal gebruik van applicaties, het configureren en testen van functionaliteit op verzoek van gebruikers, evenals het ontwikkelen, beheren en optimaliseren van rapporten. Je bent in staat functionele eisen te vertalen naar technische oplossingen. Al met al ben je betrokken bij de professionalisering van applicaties in een snel veranderende internationale omgeving


Wat verwachten we van jou?
 • Je hebt een afgeronde HBO in de richting van IT
 • Je hebt 3+ jaar relevante werkervaring (applicatielandschap)
 • Je hebt ervaring met Microsoft Cloud Technologie (Dynamics 365 & Azure) en kennis van SQL
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands als Engels
 •  Je bent betrouwbaar, gedreven en kunt het beste halen uit een team
Wat kan jij van ons verwachten?
 • Je krijgt een marktconform salaris
 • Je hebt de mogelijkheden om je te ontwikkelen door middel van certificaten en een jobcoach
 • Je bouw pensioen op
 • Je krijgt vakantiegeld 
 • Je reiskosten worden volledig vergoed, een leaseauto is bespreekbaar
Waarom werken bij InWork?

Lef, energiek, betrokken & ontzettend ambitieus: dat is InWork. ‘Onze InWorkers’ zijn ècht. Gedreven tot op het bot, met passie voor IT en ongekend goed in wat zij doen. Bij InWork hechten wij er veel waarde aan dat iedereen zichzelf kan zijn en de beste versie van zichzelf kunnen laten zien. Dit doen we door trainingen, opleidingen en projecten te verzorgen die aansluiten bij het gewenste groeipad en ambities. Werken bij InWork betekent veel verantwoordelijkheid, hard werken, een open sfeer en leuke collega’s. Onze cultuur? No-nonsense & gewoon, doen!


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 40,00 p/u
Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar jou! Tenminste als jij graag werkt in de IT en stappen wil maken in je carrière. Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij InWork staat groei centraal. Wij investeren in jouw ontwikkeling door opleiding en persoonlijke begeleiding van een Job Coach, of je nu aan het begin van jouw carrière staat of al een paar jaar werkervaring hebt. Sinds 2006 is InWork  dé wervingsspecialist binnen IT en Techniek. We hebben een groot netwerk met meer dan 30.000 professionals, waarvan ruim 900 bij ons in dienst. De mix van een jonge, energieke cultuur, groeimogelijkheden én de ruimte voor plezier, zorgt ervoor dat medewerkers hier op de juiste plek zitten.

lees meer

Contactpersoon Inwork
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Hoofddorp Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Hoofddorp