Vacature Datacenter Technician - Den Bosch

Den Bosch

InWork BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Datacenter Technician
's-HertogenboschMBO 4402300 tot 3000 per maand

Ik ben geïntereseerd

Heb jij affiniteit met networking en ben je graag hands-on bezig? Voor een grote financiële dienstverlener in Nederland ben ik opzoek naar een Datacenter Technician.


Over deze functie

Hoor je het woord IT, dan denk jij aan datacenters!
Jij vindt het fantastisch om hands-on te werken in zo een complexe omgeving. Samen met een hecht team zorg jij ervoor dat de gehele IT infrastructuur ten alle tijden bereikbaar en up-and-running blijft. Bij binnenkomst van een incident stropen jij en je team de mouwen op. Het blijkt dat een belangrijke server niet meer bereikbaar is er moet snel worden omgepatched. Binnen no-time is het gefixed en heerst er een voldaan gevoel tussen jou en jouw collega’s!

Hoe ziet je dag eruit?
Het uitvoeren van changes, controleren van servers en het oplossen van incidenten zijn onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden. Het feit dat je affiniteit hebt met networking, graag met je handen bezig bent en onderdeel bent van een hecht en familiair team, maakt dat jij elke dag met veel plezier naar je werk gaat.
Daarnaast draait een datacenter natuurlijk 24/7 door. Om deze reden heb jij af en toe stand-by dienst.


Wat heb je nodig?
 • Een afgeronde MBO+ (IT) opleiding
 • Affiniteit met networking
 • Een rijbewijs B

Het is een pre als:

 • Je in het bezit bent van een CCNA certificaat
 • Je als eens in een datacenter hebt gewerkt
Wat kan jij van ons verwachten?
 • Een fulltime functie binnen een hecht en familiair team
 • Salarisrange 2.300 tot 3.000 euro, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 25 vakantiedagen
 • 8,33% vakantiegeld
 • Mogelijkheid tot het behalen van gewenst (technische) certificaten
 • Een leaseauto
Jouw sollicitatieprocedure

Wij zijn InWork

Lef, energiek, betrokken & ontzettend ambitieus: dat is InWork. ‘Onze InWorkers’ zijn ècht. Gedreven tot op het bot, met passie voor IT en ongekend goed in wat zij doen. Bij InWork hechten wij er veel waarde aan dat iedereen zichzelf kan zijn en de beste versie van zichzelf kunnen laten zien. Dit doen we door trainingen, opleidingen en projecten te verzorgen die aansluiten bij het gewenste groeipad en ambities. Werken bij InWork betekent veel verantwoordelijkheid, hard werken, een open sfeer en leuke collega’s. Onze cultuur? No-nonsense & gewoon, doen!


lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 40,00 p/u
Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar jou! Tenminste als jij graag werkt in de IT en stappen wil maken in je carrière. Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij InWork staat groei centraal. Wij investeren in jouw ontwikkeling door opleiding en persoonlijke begeleiding van een Job Coach, of je nu aan het begin van jouw carrière staat of al een paar jaar werkervaring hebt. Sinds 2006 is InWork  dé wervingsspecialist binnen IT en Techniek. We hebben een groot netwerk met meer dan 30.000 professionals, waarvan ruim 900 bij ons in dienst. De mix van een jonge, energieke cultuur, groeimogelijkheden én de ruimte voor plezier, zorgt ervoor dat medewerkers hier op de juiste plek zitten.

lees meer

Contactpersoon Inwork
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch