Vacature Word jij onze nieuwe netwerktrainee in Utrecht?

in Amsterdam

InWork BV
  • InWork BV
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Netwerktrainees gezocht! 

Blijf jij geboeid door complexe netwerkvraagstukken? Heb jij kennis van verschillende netwerktypologieën en wil jij deze kennis uitbreiden? Dan zoek ik jou als onze nieuwe netwerktrainee! 

Klaar voor de start? Af!
Als netwerktrainee begin je met het halen van jouw CCNA en daarna je CCNP. Opleidingen staan bij ons voorop en jij krijgt volledig de kans om jezelf uit te dagen. De eerste twee maanden maak je daarnaast kennis met het reilen en zeilen van de verschillende afdelingen bij een grote internationale IT partner van InWork. Nadat je binnen 2 maanden klaargestoomd bent voor het echte werk ga je aan de slag met verschillende (internationale) IT-projecten, waarbij je wordt begeleid door een senior technisch consultant. Samen kijken wij welke expertise bij jou past en op welk gebied jij jezelf verder gaat ontwikkelen. 

Waar ga je aan de slag?
Je gaat starten bij een grote internationale IT partner van InWork Het bedrijf is actief in 58 landen en telt meer dan 23.000 medewerkers. Een wereldwijd marktleider, gespecialiseerd in IT-infrastructuren en -diensten. Jij krijgt bij dit Traineeship de unieke kans om aan te haken op projecten en zo een compleet beeld van de organisatie te krijgen en om te ontdekken welke richting jij op wilt gaan. Zodat jij volledig zelfstandig aan de slag kunt als Netwerk Architect, Security Specialist, Cloud Engineer of Datacenter Engineer.

lees meer

Functie-eisen Wat verwachten wij van onze netwerktrainee?
•    Afgeronde wo- of hbo-opleiding in de richting van System & Network Engineering (of iets vergelijkbaars);
•    Ervaring met Cisco Switches & Routers;
•    Je bent leergierig, ambitieus en houdt van hard werken;
•    Sterk in de Engelse taal;
•    In het bezit van een rijbewijs.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar jou! Tenminste als jij graag werkt in de IT en stappen wil maken in je carrière. Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij InWork staat groei centraal. Wij investeren in jouw ontwikkeling door opleiding en persoonlijke begeleiding van een Job Coach, of je nu aan het begin van jouw carrière staat of al een paar jaar werkervaring hebt. Sinds 2006 is InWork  dé wervingsspecialist binnen IT en Techniek. We hebben een groot netwerk met meer dan 30.000 professionals, waarvan ruim 900 bij ons in dienst. De mix van een jonge, energieke cultuur, groeimogelijkheden én de ruimte voor plezier, zorgt ervoor dat medewerkers hier op de juiste plek zitten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Word jij onze nieuwe netwerktrainee in Utrecht?
Score: 7.4
Stemmen: 27

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam