user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Computer Futures Zuid https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever/719/2afe4567e1bf64d32a5527244d104cea/
Aert van Nesstraat H, 25
3012CA Rotterdam Zuid-Holland NL

Computer Futures Zuid
Score: 10.0
Stemmen: 2

Computer Futures Zuid

Aert van Nesstraat H, 25, Rotterdam

Computer Futures Zuid

Computer Futures werd in 1986 opgericht en is Europas marktleider op het vlak van IT-rekrutering. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van IT-professionals in vaste en tijdelijke functies in geheel Europa.

Dankzij een bewezen staat van dienst in IT-rekrutering, zijn we - met 1 plaatsing elke 30 minuten - erg succesvol in alle sectoren en industrieën. Van enkelvoudige vacatures tot totaal projecten: onze deskundigheid om over de hele linie uitzonderlijke IT-professionals te vinden, heeft ons de reputatie van een degelijke en betrouwbare partner opgeleverd.

Dankzij de performantie van onze activiteiten zijn we snel uitgegroeid van een eerste kantoor in Londen naar 15 kantoren verspreid over het VK en Europa. Onze strategie is een verdere uitbreiding naar meer geografische markten in Europa en de rest van de wereld.
Elk jaar opnieuw stijgt ons marktaandeel. We werken samen met klanten allerhande, van kmos tot grote multinationals waaronder de grote namen in IT.

Het ultime doel van onze meer dan 350 consulenten, is om de juiste persoon voor uw vacature te vinden. Dankzij Blueprint, de methode van Computer Futures, zijn onze consulenten die zich richten op een specifieke markt en een geografisch gebied - in staat u een op maat gemaakte service aan te bieden om aan al uw rekruteringsbehoeften te voldoen.

Met een totale inzet om een uitmuntende service te leveren in een competitieve en snel evoluerende sector, blijft Computer Futures de standaard bepalen, de lat hoger leggen en blijft het bedrijf d nummer 1 in IT-rekrutering

Werken bij Computer Futures Zuid? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
4 vervulde ICT vacatures
Java Back-end Webdevelopmwent / Gouda / intern (vervuld)
Computer Futures Zuid Java Back-end Webdevelopmwent / Gouda / intern - Werkweek van 36 uur - Salaris tussen de 2500-3500 euro op basis van 36 uur - Goede doorgroei mogelijkheden - Uitdagende ..
Senior J2ee Developer / Nieuwste tools / Intern / Rotterdam (vervuld)
Computer Futures Zuid Senior J2EE Developer / Nieuwste tools / Intern / Rotterdam - Interne functie met zeer veel doorgroei mogelijkheden - Uitdagende ontwikkelomgeving - Groot en gezellig ..
Senior Java/J2ee developer / Gouda / Intern / Java, J2ee, Oracle (vervuld)
Computer Futures Zuid Senior Java/J2EE developer / Gouda / Intern / Java, J2EE, Oracle - 36 uur per week werken voor een salaris van 40 uur - Zeer compleet secundair pakket - Vernieuwende en ..
Java/J2EE Software Engineer, Email marketing sector, inhouse, Den Haag (vervuld)
Computer Futures Zuid Organisatie Mijn klant is een expert in het ontwikkelen van Java/J2EE webdevelopment applicaties op het gebied van email-marketing. Om precies te zijn is wat ze ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Rotterdam