Vacature Business Analyst - Schijndel

Schijndel

Bolsius International B.V.
  • Bolsius International B.V.
  • Universitair of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Bolsius is een Nederlands familiebedrijf opgericht in 1870, met ruim 1000 medewerkers in Europa. Wij zijn trots op ons 150-jarig bestaan en vakmanschap! Onze producten worden wereldwijd verkocht in meer dan 50 landen en bestaan uit een breed home deco assortiment van verschillende kaarsen, geur- en deco producten. Wij hebben een sterke focus op kwaliteit, innovaties en groei van het Bolsius merk in de verschillende segmenten.

Bolsius vindt het belangrijk aandacht te hebben voor diversiteit, inclusiviteit en gelijkheid. Elk mens is uniek. Wij willen dat iedereen zich welkom, veilig en geaccepteerd voelt, zeker als werknemer. Zo zijn wij ervan overtuigd dat aandacht voor deze onderwerpen leidt tot betere prestaties, andere perspectieven, innovaties en creativiteit. Wij streven naar een werkomgeving en cultuur waar iedereen zich prettig invoelt en zich optimaal in kan ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn MAGIC: Mastering, Accessible, Grow, Inspire en Care. We share the magic of our flame; with all of US. Come and join US!

Voor de afdeling Finance & Control op het hoofdkantoor in Schijndel zijn wij op zoek naar een:

Business Analyst


Functie
Als Business Analyst ondersteun je de organisatie met diepgaande analyses en creëer je informatie om de juiste strategische, tactische en operationele besluiten te kunnen nemen. Het aandachtsgebied is met name Sales & Marketing. Je rapporteert aan de Business Controller Operations & Category Management van Bolsius International B.V. en maakt deel uit van de afdeling Business Control.

Takenpakket
In deze functie voer je diepgaande analyses uit en geef je inzicht in alle kansen die jij uit data haalt. Je analyseert hiervoor zowel interne als externe data (bijv. Nielsen, IRI). Daarnaast vertaal je de informatiebehoeften van de business naar reports/dashboards, van operationeel tot strategisch niveau. Hiermee ondersteun je de business met relevante en accurate informatie. Je draagt bij aan het revenue management en de stategic pricing en je standaardiseert, beheert en verbetert de reports/dashboards binnen Bolsius. Ook ondersteun je de gebruikersorganisatie van de BI-tool. Je vervult hierbij de rol van business helpdesk en geeft training & opleiding. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de opzet en het onderhoud van concurrentiedata, dit ter ondersteuning van de strategie.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
Je bent in het bezit van een WO-diploma in de richting bedrijfskunde, bedrijfseconomie, econometrie of vergelijkbaar. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar relevante werkervaring, ook binnen FMCG. Je hebt goede kennis van MS-office (Excel, Word, Powerpoint) en ervaring met BI-tools. Tevens heb je affiniteit met IT. Je beschikt vanzelfsprekend over een uitstekend cijfermatig inzicht, een groot analytisch denkvermogen en kunt goed een probleem oplossen. Je bent communicatief sterk (Nederlands en Engels), neemt initiatief, bent flexibel als het werk daar om vraagt, goed in het organiseren van je werkzaamheden en een teamplayer die goed kan samenwerken.

Bolsius biedt
Een uitdagende functie in een prettige, inspirerende werkomgeving, met goede arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt je sollicitatie emailen naar: [email protected] of reageer via ons Online Sollicitatieformulier (klik op button "Solliciteer nu!"). Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Ido van Alphen (Manager P&O) op nummer 073-5433000. Website: www.vacaturebijbolsius.nl/


Trefwoorden: Business Analyst, Vacature, HBO, Industrie Overig, Noord-Brabant, Schijndel, Den Bosch, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Econometrie, Analyses, revenue management, BI-tool, Kaarsen, Magic

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bolsius, een Nederlands bedrijf met ruim 1000 medewerkers en opgericht in 1870, combineert het beste van twee werelden: een ondernemend familiebedrijf met een professionele en internationale cultuur. De producten van Bolsius worden wereldwijd verkocht. Ons assortiment bestaat uit onder andere theelichten, rustieke stompkaarsen, tafelkaarsen en geurkaarsen. Tevens bieden wij een steeds groter assortiment aan geurverspreiders, een sterk groeiend segment binnen de home deco categorie

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Process Analyst in Schijndel Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Schijndel