Vacature System Engineer - Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

Aster ICT
 • Aster ICT
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Aster zoekt een system engineer


Aster daagt mensen en organisaties uit constant te verbeteren. Door de uitwisseling van kennis met onze klanten vinden we oplossingen voor hun uitdagingen, en optimaliseren we de productiviteit en effectiviteit van organisaties. Online samenwerken, cloudoplossingen, unified communications en security staan daarbij centraal.

Voor onze Operations-afdeling zijn wij per direct op zoek naar een

System Engineer

(32-40 uur)

Jouw rol
Als System Engineer bij Aster ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van klantomgevingen. Je ondersteunt eindgebruikers bij hun vragen en storingen die via de Front Office bij ons binnenkomen. Daarnaast heb je een proactieve adviesrol richting klanten. Verbeterpunten ontgaan jou niet en je bespreekt deze met de klant. Je werkt mee aan het opleveren van diensten (virtual servers) en het beheer van ons eigen Azure Stack-platform. Jouw werk is cruciaal voor de continuïteit van organisaties, omdat zij zich door jouw inzet kunnen focussen op hun core business.

Jouw werkomgeving
Aster is een groeiende organisatie met een hecht team van medewerkers. We vinden het belangrijk dat mensen openstaan voor groei en ontwikkeling, omdat dit volgens ons de sleutel is voor geluk op het werk én thuis. Met een leuke groep collega’s, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een gezonde werk-privébalans weten we zeker dat jij je hier op je plek zult voelen. Aster is Microsoft Partner en ISO 27001-gecertificeerd. Als Erkend Leerbedrijf bieden we kansen aan jong talent.

lees meer

Functie-eisen Jij hebt kennis van- en affiniteit met
 • Microsoft Azure
 • Infrastructuur
 • Clouddiensten
 • Informatiebeveiliging
 • Werkplekbeheer
 • In vijf woorden
 • Proactief, collegiaal, communicatief vaardig, enthousiast, doorzetter.
Wat wij bieden
Een verantwoordelijke rol binnen een hecht en groeiend bedrijf midden in het Groene Hart. Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt je sollicitatie emailen naar: [email protected] of reageer via ons Online Sollicitatieformulier (klik op button "Solliciteer nu!"). Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Eefje van der Zwet op nummer 0172-722333. Website: www.eenvacaturebij.nl/Aster-611.html


Trefwoorden: System Engineer, Vacature, MBO HBO, ICT / Automatisering, Automatisering / IT, Zuid-Holland, Alphen aan den Rijn, Microsoft Azure, Clouddiensten, Informatiebeveiliging, netwerkbeheerder, systeembeheerder, ict werkplekbeheer, it, it support, virtual servers

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Aster ICT. Aster ICT is een automatiseringsbedrijf dat totaaloplossingen en maatwerk biedt aan het MKB Segment. De oplossingen bestaan uit het beheer en onderhoud van netwerkinfrastructuren, leveren van hard- en software en van Internet en Hostingdiensten. Ben jij enthousiast en wil jij ook werken bij Aster ICT? Bekijk hieronder onze actuele vacatures of blijf op de hoogte via RSS!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures System Engineer in Alphen aan den Rijn
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Alphen aan den Rijn