user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature ERP Implementatie consultant - junior / medior

ApplicatiebeheerderBusiness Consultant
Itris BV
 • Itris BV
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Itris is een succesvolle organisatie, die met plezier en passie innovatieve ERP software levert aan woningcorporaties in Nederland. Met ons ERP pakket ViewPoint en de daarbij behorende services helpen we onze klanten bij het optimaliseren van hun dienstverlening aan hun huurders.
Onze groei stelt ook eisen aan onze interne organisatie. Om permanent professionele en klantgerichte ondersteuning te kunnen bieden hebben we gedreven en professionele mensen nodig die innovatie, kwaliteit en samenwerking als belangrijke drijfveer hebben.
Bij Itris krijg je veel vrijheden, de mogelijkheid om initiatieven te nemen en creatief te zijn. Een plezierige, informele werksfeer vinden wij belangrijk. Voor de klanten geldt: ‘het leukste bedrijf om mee te werken’, voor onze medewerkers: ‘het leukste bedrijf om vóór te werken!’.
Itris is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). Hier werken ruim 2100 ervaren specialisten vanuit gespecialiseerde bedrijven in verschillende verticale markten aan business oplossingen voor nu en straks.

ERP Implementatie consultant - junior / medior
Ben jij een gedreven en leergierige starter – vers van de schoolbanken? Of ben je iemand die al enige ervaring heeft als consultant en/of binnen de corporatie-branche? In beide gevallen ligt je interesse op het snijvlak tussen business en IT. Op dat vlak wil jij bedrijven helpen om door middel van ons ERP software pakket ViewPoint slimmer en efficiënter te gaan werken.

Je ziet er als consultant op toe dat onze klanten optimaal gebruik maken van ons ERP pakket ViewPoint. Je zorgt ervoor dat ViewPoint op de juiste manier geïmplementeerd en geconfigureerd wordt. Dit doe je als onderdeel van het team consultants van Itris. Dit betekent dat je opdrachten bij klanten zowel in teamverband als in je eentje uitvoert. Je hebt in beide gevallen een groot aantal ervaren consultants om op terug te vallen. Door veel met de klanten te overleggen en zelf aan de (inrichtings)knoppen te zitten zorg je ervoor dat de medewerkers van de woningcorporaties ViewPoint optimaal gebruiken. Ook ben je een aanspreekpunt voor klanten en ondersteun je de klanten in hun dagelijkse werkzaamheden en processen.

In het begin ga je natuurlijk onze applicatie en klanten leren kennen. Dit doe je onder begeleiding van onze customer care specialisten en je collega consultants. Als consultant wil je natuurlijk graag bij de klant zitten dus dat gaan we zo snel mogelijk voor 1 à 2 dagen per week regelen. Verder krijg je de ruimte en tijd om jezelf in te leren en vanuit ons kantoor in Nieuwegein zaken voor de klant op te pakken.

Wat ga je doen?
 • Dagelijks onderhouden van intensief klantcontact
 • Advies en inrichting van de applicatie en modules bij bestaande klanten
 • Implementeren en configureren van ViewPoint bij nieuwe klanten
 • Geven van trainingen aan de eindgebruikers en beheerders
 • Onderhouden en verder uitwerken van de best-practise binnen jouw (nog te ontwikkelen) specialisatie
 • Delen van kennis en ervaring met je collega’s

lees meer

Functie-eisen Wij vragen
 • HBO- / WO-opleiding
 • Affiniteit met ICT
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • ‘Can-do-mentaliteit’ en positieve drive
 • Kennis van de woningcorporatiemarkt is een pre

Heb jij interesse in deze functie?
Zie je jezelf al werken als consultant bij Itris en denk je dat Itris bij je past? Dan plannen we graag een gesprek met je om kennis te maken. Je zult drie gesprekken gaan hebben. Eén met de manager van de afdeling en mocht dit goed gaan dan heb je nog een gesprek met één (of twee) van de consultants. Als laatste heb je een gesprek met de directie, daarna zullen we je zo snel mogelijk laten weten of we je een aanbod gaan doen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Itris is een succesvolle organisatie, die met plezier en passie innovatieve ERP software levert aan woningcorporaties in Nederland. Met ons ERP pakket ViewPoint en de daarbij behorende services helpen we onze klanten bij het optimaliseren van hun dienstverlening aan hun huurders. Onze groei stelt ook eisen aan onze interne organisatie. Om permanent professionele en klantgerichte ondersteuning te kunnen bieden hebben we gedreven en professionele mensen nodig die innovatie, kwaliteit en samenwerking als belangrijke drijfveer hebben. Bij Itris krijg je veel vrijheden, de mogelijkheid om initiatieven te nemen en creatief te zijn. Een plezierige, informele werksfeer vinden wij belangrijk. Voor de klanten geldt: ‘het leukste bedrijf om mee te werken’, voor onze medewerkers: ‘het leukste bedrijf om vóór te werken!’.Itris maakt onderdeel uit van TSS (Total Specific Solutions).

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Mensen maken het verschil binnen ons bedrijf en hun inbreng, kennis, drive, enthousiasme om te verbeteren en klantfocus koesteren wij. Je krijgt van ons de vrijheid om je te ontwikkelen in de richting die jij interessant vindt. Je kunt jezelf ontwikkelen tot een specialist binnen je werkveld en tegelijk behoort ook doorgroeien naar een management positie tot de mogelijkheden.

Samen plezier maken vinden we ook heel belangrijk: iedere vrijdag een borrel op kantoor, team-/afdelingsuitjes en met de kerst organiseren we een gezellige lunch.
Onze actieve personeelsvereniging staat garant voor leuke en gezellige activiteiten (bijv. dagje pretpark, pokeravonden, escape room, winterfeest, wadlopen etc). Hoogtepunt is ons jaarlijkse Itris weekend (dit jaar gaan we naar de Belgische Ardennen)!

Verder bieden wij:
• Marktconform salaris
• Aantrekkelijk bonusregeling
• Laptop en telefoon van de zaak
• Leaseauto
• Pensioenregeling
• Personeelsplanverzekering
• Gedeeltelijke vergoeding van de zorgverzekering
• Internet vergoeding
• 27 vakantiedagen, waarbij je nog extra bij kan kopen of verkopen
• Mogelijkheid tot gratis sporten
• Ruime mogelijkheden voor opleidingen om jouw kennis te verbreden
• Maandelijkse Kennissessies

lees meer

ERP Implementatie consultant - junior / medior
Score: 7.2
Stemmen: 21

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuwegein