user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature IT architect

Vacature Den Haag

Consumentenbond
 • Consumentenbond Bedrijfsprofiel
 • HBO / Universitair, 3 - 5 jaar ervaring
 • 32 tot 40
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij de IT Architect die in een multidisciplinaire omgeving de business strategie van de diverse bedrijfsonderdelen vertaalt naar centrale architectuurkeuzes?...... Kom dan bij de Consumentenbond werken!
 
IT Architect (32 - 40 uur per week)
 
Wat ga je doen bij de Consumentenbond?
Bij elk nieuw project is er wel een uitdaging over hoe gegevens benaderd kunnen worden; een systeem dat niet geschikt is voor de wens vanuit de organisatie of zijn er consequenties aan bepaalde keuzes. Bij ons inventariseer je als IT-architect de implicaties, weeg je de opties af en adviseer je hoe de wens gerealiseerd dient te worden in het complexe IT-landschap. Dit vooronderzoek doe je samen met de business analist en de projectleider. Zo werk je verder aan een goede basis voor de architectuur, lever je visie en onderhoud je de architectuurrichtlijnen.
 
Met welke collega’s ga je samenwerken?
Binnen de Consumentenbond is de afdeling ICT verantwoordelijk voor het beheer en ontwikkelen van ICT-systemen. De afdeling bestaat uit 27 medewerkers die gezamenlijk ervoor zorgen dat de bedrijfsprocessen goed verlopen. Je werkt vaak binnen de context van een project, maar soms ook door ongevraagd de organisatie de juiste richting op te bewegen. Je werkt hierbij samen met de technisch projectleider en de business analist, die bij je op de kamer zitten, om projecten succesvol te laten verlopen. Verder werk je als IT Architect samen met de interne scrumteams en externe partijen die vervolgens de architectuur omzetten in een technisch ontwerp uitwerken en realiseren. Samen met de manager IT stel je de roadmap op en ben je diens directe sparringpartner om elk project met een IT-component, of het nu een CRM-implementatie of een migratie naar NoSQL is, tot een succesvol einde te brengen.
 
In welke omgeving ga je werken?
De ICT-afdeling van de Consumentenbond is een zeer dynamische en veelzijdige werkomgeving.
Onze zeer uitgebreide web-omgeving en de SAP-backend spelen hierin een belangrijke rol. Het is onze drijfveer om kort cyclisch nieuwe producten van hoge kwaliteit op te kunnen leveren. Dit met als doel onze diensten iedere dag weer beter te maken.
Binnen de ICT-afdeling van de Consumentenbond hebben we een innovatieve blik op de wereld. We stellen de businessdoelstelling centraal, waarbij voldoende ruimte is voor eigen input en ideeën.

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken wij?
 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau binnen het IT-domein;
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare, relevante werkervaring binnen een Agile omgeving;
 • Je beschikt over kennis en ervaring binnen ‘Business Information Management’;
 • Je hebt gedegen kennis van ICT-architectuur, ontwerp- en ontwikkelmethoden en ervaring met integratievraagstukken;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift);
 • Je communiceert even eenvoudig met de business als met onze Java software engineers;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent analytisch sterk en staat ook af en toe met beide voeten in de modder;
 • Je bent een teamspeler met overtuigingskracht en creëert draagvlak om je doelen te bereiken;
 • Je bent pro-actief en zoekt actief de samenwerking op;
 • Je durft vragen te stellen en je steekt je mening niet onder stoelen of banken.
Competenties
 • Samenwerken
 • Communicatief
 • Analytisch vermogen
 • Daadkrachtig
 • Resultaatgericht

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Consumentenbond werkt samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten waar u vindt wat u zoekt en krijgt waar u recht op heeft. De Consumentenbond is het verbindende platform en de vertrouwde stem van en voor consumenten.
Salarisinformatie Bruto € 3.100 - € 5.393 p/m

Genoemd salaris is op basis van een 40-urige werkweek.
Overige info Wat bieden wij?
 • Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 verlofdagen en een eindejaarsuitkering;
 • Aanstelling is voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren en gelijkblijvende economische omstandigheden.
 • Salarisschaal 20 (minimaal €3.100 en maximaal €5.393 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Inschaling is mede afhankelijk van het aantal jaar relevante werkervaring.
Je schriftelijke sollicitatie voorzien van motivatie en CV, kun je versturen via het sollicitatieformulier.
 
Sollicitatieprocedure
Zolang de vacature beschikbaar is op de site van de Consumentenbond, kun je reageren. Nadat de reactietermijn is verlopen (de vacature staat niet meer online), start de brievenselectie waarmee een keuze wordt gemaakt voor een eerste gespreksronde. De procedure, van het publiceren van de vacature tot aan de eerste brievenselectie, neemt minimaal 3 weken in beslag. Daarna brengen wij jou op de hoogte of je zal worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De Consumentenbond hecht er waarde aan dat iedereen die heeft gesolliciteerd op een vacature een bericht krijgt. Mocht het zo zijn dat jij na 4 weken na de publicatie van de vacature niets hebt gehoord, neem dan even contact met ons op. Wij volgen de sollicitatiecode van de NVP.
 
Een assessment kan onderdeel uit maken van deze sollicitatieprocedure.
 
Aanvullende inhoudelijke informatie over deze functie wordt verstrekt door Ron Visser, Afdelingshoofd ICT, telefoonnummer (070) 445 3301. Dit is tevens de persoon aan wie je de sollicitatiebrief kunt richten. Informatie over de procedure kun je inwinnen bij de afdeling P&O, telefoonnummer (070) 445 4481.
 
Meer weten over de Consumentenbond en je toekomstige collega’s?
Lees op onze webstie wat medewerkers van de Consumentenbond vinden over het werken bij de Consumentenbond.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Nicole van Eck
070-4454143
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Architect in regio Den Haag
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag