user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature ICT Support Engineer in de omgeving van Apeldoorn

ICT Support
igen
 • igen
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben je een IT-professional met een afgeronde MBO ICT opleiding en beschik jij over relevante werk- en/of stage ervaring? Bijt jij je vast in het probleem, wil jij mensen helpen en stop jij niet tot je de oplossing hebt gevonden? Dan is een functie als Support Engineer zeker iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en communicatieve collega's in de regio Apeldoorn, waar wij met toonaangevende organisaties samenwerken binnen een mooie omgeving waar je veel kunt leren. In een team van jonge en leuke collega's zorg je voor de afhandeling van alle eerste- en tweedelijns meldingen en incidenten. 

Werken als support engineer:
Als support engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor de eindgebruiker en probeer je remote of in sommige gevallen ook on-site de vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Mocht je er zelf niet uitkomen, kun je altijd de hulp inschakelen van je collega's of een eventuele oplosgroep. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat alle gebruikers probleemloos kunnen werken, en iedereen op een goede, leuke en klantvriendelijke wordt geholpen.

lees meer

Functie-eisen Heb jij:
 • Een afgeronde MBO ICT diploma niveau 3 of 4 en HBO werk- & denkniveau;
 • Relevante werk of stage ervaring;
 • Ervaring met ITIL processen, Windows 10 & Windows 7, Office 365 en Active Directory (grote pré);
 • Een rijbewijs (grote pré);
 • Teamspirit, inleveringsvermogen en zelfvertrouwen.
Wij geloven in passie voor je vak en doorzettingsvermogen, wat vaak nog belangrijker is dan een 100% match met alle functie-eisen! Mochten niet alle punten bij jou van toepassing zijn, ontvangen we alsnog graag je cv.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving igen is een jonge organisatie met jonge enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. We werken met mensen met een HBO/WO ICT opleiding en MBO’ers met HBO werk- en denkniveau. De sleutel tot ons succes ligt in de persoonlijke aandacht voor onze collega’s en het feit dat je bij ons geen nummertje bent, maar een collega waarmee we nauw in contact staan in goede en minder goede tijden. Daarbij hoort actieve en continue begeleiding om jouw ontwikkeling te bevorderen.

Jouw eigen ontwikkeling staat bij igen centraal! We adviseren en faciliteren je graag in het behalen van verschillende certificaten, maar laten je daarin volledig vrij. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat deze ambitie vanuit jezelf moet komen en dat alleen jij het geschikte moment kunt bepalen om hiermee te starten. De combinatie van werkervaring, certificaten en een actieve en positieve werkhouding gaan er uiteindelijk voor zorgen dat je snel stappen maakt en voor je het weet door kunt groeien naar jouw uiteindelijke droombaan. Work hard and have fun, dat is igen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
ICT Support Engineer in de omgeving van Apeldoorn
Score: 9.5
Stemmen: 42

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam