Vacature JR/MD/SR. Systeembeheerder, Fulltime, Randstad, 50.000 + auto van de zaak - Utrecht

Utrecht

The Solutionz Group B.V.
 • The Solutionz Group B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering / Tijdelijk contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Haal jij energie uit het oplossen van ICT problemen?
Als junior, medior of Senior Systeembeheerder draag je, met je collega’s, de verantwoordelijkheid voor het beheren van de serveromgevingen bij klanten van The Solutionz Group. Naast het regulier beheren van de Infrastructuur kan je ook worden ingezet voor projecten, zoals een migratie van o.a. de on-premise omgeving naar de Cloud. Je vindt het leuk om gebruikers te helpen, de techniek in te duiken en ervoor te zorgen dat de ICT zaken op rolletjes loopt.

Wie ben jij verder?
Je vindt automatisering helemaal geweldig, het is een hobby, daarnaast beschik je natuurlijk over uitstekende kennis op het gebied van Microsoft, Citrix en VMware. Je ben analytisch ingesteld en kan “IT” goed overbrengen in Jip en Janneke taal. Je bent op het punt beland dat je op zoek bent naar een werkgever die veel voor jou doet, waar je je certificeringen kan behalen, waar je inspanningen en resultaat zichtbaar zijn en waar je veel waardering voor krijgt. The Solutionz Group biedt je in deze rol een grote zelfstandigheid.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij minimaal van jou?
Jij bent gedreven en weet je enthousiasme goed over te brengen op potentiele collega’s! Verder vragen wij:
 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding ofwel HBO denkniveau;
 • Een recente ITIL, MCSA en/of MCSE certificering;
 • Bij voorkeur reeds ervaring opgedaan met VMware, Active Directory, Citrix, Intune en Microsoft Office 365;
 • Je hebt ervaring met het beheren van Windows serveromgevingen;
 • Een klantgerichte en proactieve houding: jij weet van aanpakken en bent communicatief vaardig;
 • Je leert en je ontwikkelt je graag, de veranderingen in ons vakgebied gaan snel;
 • Een goede dosis humor.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wie wij zijn? Een familiaire club in de ICT sector. Opgericht vanuit de passie voor het ICT-vak; al onze recruiters en accountmanagers hebben ruime ervaring in de ICT wereld en zijn erg bevlogen. Dit betekent dat we alle vaktermen kennen en op niveau mee kunnen praten. Wel zo makkelijk.

Waarom wij anders zijn dan andere bureaus? Omdat we onze kandidaten niet als nummer zien. We zijn ervan overtuigd dat betrokken, persoonlijke communicatie écht werkt. Kandidaten zijn voor ons niet zomaar kandidaten; het zijn waardevolle talenten waarvan de kwaliteiten goed ingezet kunnen worden. En zo behandelen we ze dus ook.

We zijn er niet op uit om de snelste match te vinden, maar de perfecte match. We kijken uiteraard naar functie-eisen, maar weten dat de cultuur van de organisatie, de mogelijkheden binnen de organisatie en de verwachtingen van de opdrachtgever minstens zo belangrijk zijn. Bij onze kandidaten kijken we niet alleen naar opleidingsniveau en werkervaring, maar vooral ook naar passies, ambities en karakter. Hierdoor zijn wij in staat de juiste mensen bij de juiste organisaties en functies te vinden. Het is dus nét dat beetje extra dat ons anders maakt dan andere bureaus.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.500 p/m

Een top primair salaris ontvangt (€2.500-4.500 afhankelijk van opleiding/ervaring);
Overige info Wie wij zijn?
Een topwerkgever in de ICT sector. Opgericht vanuit de passie voor het ICT-vak; al onze Recruiters/Account Managers hebben ruime ervaring in de ICT wereld en zijn erg bevlogen. Dit betekent dat we alle vaktermen kennen en op niveau mee kunnen praten. Wel zo makkelijk.

Wat bieden wij:
Een job bij de leukste werkgever in Utrecht die veel voor eigen medewerkers doet, waar je een goede werk- privé balans hebt en waar je werkt bij toonaangevende organisaties aan uitdagende projecten in de regio van jouw woonplaats. Je treft bij ons een collegiale, informele werkomgeving aan met gemotiveerde medewerkers, waar ruimte is voor ontwikkeling en kennisverbreding en waar je ook:
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden hebt waaronder een pensioenregeling, mobiele telefoon, laptop en mogelijkheid voor een lease auto als je dit wenst;
 • Een bonusregeling ontvangt om je continue te blijven prikkelen;
 • Wordt gestimuleerd om opleidingen te volgen;
 • Een bijdrage kan leveren aan maatschappelijke projecten;
 • Leuke teamuitjes hebt;
 • Vrij op je verjaardag bent;
 • Op onze kosten kan sporten;
 • And last but not least: 2 weken doorbetaald vaderschapsverlof krijgt!
Wat nu?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? We zien graag je sollicitatie tegemoet! Stuur je CV met motivatie op via de sollicitatieknop of bel ons op 030 227 16 90. Hierna zullen onze gedreven recruiters op korte termijn telefonisch contact met je opnemen.

lees meer

Contactpersoon Recruitment
0302771690
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht