Contact

The Solutionz Group B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/f91ef6d1b4137b512a2482f2fa269d14625e45e6d8b4a3f6.jpg
Savannahweg 60
3542AW Utrecht Utrecht NL

030 227 16 90
Score: 9.2
Stemmen: 37

The Solutionz Group B.V.

Vacatures & Werken bij The Solutionz Group B.V.

The Solutionz Group B.V.
  • The Solutionz Group B.V.
  • Utrecht, Utrecht
  • 1 - 10 medewerkers
  • 030 227 16 90
Bekijk ICT vacatures

Wie wij zijn? Een familiaire club in de ICT sector. Opgericht vanuit de passie voor het ICT-vak; al onze recruiters en accountmanagers hebben ruime ervaring in de ICT wereld en zijn erg bevlogen. Dit betekent dat we alle vaktermen kennen en op niveau mee kunnen praten. Wel zo makkelijk.

Waarom wij anders zijn dan andere bureaus? Omdat we onze kandidaten niet als nummer zien. We zijn ervan overtuigd dat betrokken, persoonlijke communicatie cht werkt. Kandidaten zijn voor ons niet zomaar kandidaten; het zijn waardevolle talenten waarvan de kwaliteiten goed ingezet kunnen worden. En zo behandelen we ze dus ook.

We zijn er niet op uit om de snelste match te vinden, maar de perfecte match. We kijken uiteraard naar functie-eisen, maar weten dat de cultuur van de organisatie, de mogelijkheden binnen de organisatie en de verwachtingen van de opdrachtgever minstens zo belangrijk zijn. Bij onze kandidaten kijken we niet alleen naar opleidingsniveau en werkervaring, maar vooral ook naar passies, ambities en karakter. Hierdoor zijn wij in staat de juiste mensen bij de juiste organisaties en functies te vinden. Het is dus nt dat beetje extra dat ons anders maakt dan andere bureaus.

The Solutionz Group B.V. Vacatures > 2 openstaande ICT vacatures
JR/MD/SR. Systeembeheerder, Fulltime, Randstad, 50.000 + auto van de zaak
Utrecht MBO niveau 4 Junior/Medior/Senior
The Solutionz Group B.V.
Workspace Specialist, Fulltime, 50.000 + auto van de zaak
Utrecht MBO niveau 4 Medior/Senior
The Solutionz Group B.V.
Bekijk ICT vacatures