Vacature Medior Applicatiebeheerder, Fulltime, Noord-Holland - Aalsmeer

in Aalsmeer

Waterdrinker Aalsmeer B.V.
 • Waterdrinker Aalsmeer B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij enthousiast en leergierig en durf jij de verantwoordelijkheid aan om binnen volcontinu bedrijf de automatisering te beheren? Wil jij bovendien werken met de modernste technieken en kun jij een bijdrage leveren aan de goede vibe die binnen ons team heerst? Ben jij verder op zoek naar een organisatie waarin jij alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waar ook nog eens veel doorgroeimogelijkheden zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medior Applicatiebeheerder m/v (40 uur)
Waterdrinker is een handelsplatform in de internationale planten en bloemen sector. Kiezen voor Waterdrinker betekent kiezen voor een innovatief, inspirerend en ondernemend bedrijf. Begin 2018 hebben wij het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) geopend: het grootste groene inkoopcentrum in Europa met maar liefst 25.000m² aan bloemen, planten en accessoires. Een plek waar je gelukkig van wordt! De passie voor onze prachtige producten is wat ons als Waterdrinkers verbindt en vormt de grondslag voor onze cultuur.

Onze automatiseringssystemen zijn van groot belang voor een continu bedrijf als Waterdrinker en goede Applicatiebeheer is dan ook essentieel. In de toekomst liggen mooie uitdagingen en daarom zoeken wij een nieuwe collega die ons enthousiaste en gedreven team komt versterken.

Wat ga je doen?
Ons doel is om je klaar te stomen om zo snel mogelijk verschillende werkzaamheden op het gebied van integratie naar je toe te trekken, waarbij jij ervoor gaat zorgen dat de communicatie tussen de verschillende systemen gestroomlijnd verloopt. Maar we gooien je niet meteen in het diepe. Daarom richt je je in eerste instantie op het dagelijkse beheer van onze applicaties waarbij wij heel graag suggesties van jou krijgen ter verbetering. Omdat we grootste plannen met je hebben is het belangrijk dat je denkt in processen en dat je de verbanden tussen diverse modules van het systeem ziet. Veel werkzaamheden zullen zich ad hoc voordoen, hier kan jij goed op inspelen en je ziet dit dan ook als een leuke uitdaging. Verder vind je het leuk om je te verdiepen in processen en de impact van bepaalde stappen binnen een proces, ook zie je het als een uitdaging om de organisatie te doorgronden. Tot slot zal je continue bezig zijn met jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren en je geeft jezelf hiervoor ook de tijd en ruimte.

Even concreet, jouw takenpakket ziet er zo uit:
 • Je brengt de wensen & eisen in kaart m.b.t. verzoeken tot changes en processen in de applicaties;
 • Je vertaalt deze wensen en eisen naar concrete requirements. Deze vertaal je vervolgens weer door naar een functioneel ontwerp richting de software leverancier;
 • Je draagt zorg voor een juiste implementatie van changes en stelt gebruikers hiervan op de hoogte;
 • Je begeleidt medewerkers, zodanig dat systemen juist gebruikt worden;
 • Je bent veel in contact met collega’s van verschillende afdelingen om samen tot juiste oplossingen te komen;
 • Je werkt samen met leveranciers aan verbeteringen en oplossingen, je zult dus regelmatig in contact zijn met derde partijen;
 • Je wordt mede verantwoordelijk voor het opzetten van de nieuwe IT architectuur.

Naast dit dagelijkse takenpakket, zullen collega’s regelmatig een beroep doen op jouw kennis en expertise. Zo ben je nauw betrokken bij diverse IT gerelateerde verbeterprocessen.

lees meer

Functie-eisen Hierin herken jij jezelf:
We zijn op zoek naar iemand die vanuit passie, kennis en ervaring een extra waarde toevoegt en die van nieuwe uitdagingen houdt. Je past goed in deze rol als je kansen en ontwikkelingen proactief aangrijpt, analytisch sterk bent en processen snel doorziet.
 • Een afgeronde (relevante) HBO opleiding richting;
 • Aantoonbare interesse en affiniteit met IT;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de IT ;
 • Je hebt kennis van SQL systemen;
 • Woonachtig binnen een straal van 25 km van regio Aalsmeer;
 • Affiniteit met logistiek en de planten- en bloemenbranche is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Verder toon je een sterke interesse in nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Waterdrinker is een handelsplatform in de internationale planten en bloemen sector. Kiezen voor Waterdrinker betekent kiezen voor een innovatief, inspirerend en ondernemend bedrijf. Begin 2018 hebben wij het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) geopend: het grootste groene inkoopcentrum in Europa met maar liefst 25.000m² aan bloemen, planten en accessoires. Een plek waar je gelukkig van wordt! De passie voor onze prachtige producten is wat ons als Waterdrinkers verbindt en vormt de grondslag voor onze cultuur.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat wij bieden:
- Een mooie vervolgstap van je carrière;
- Een veelzijdige functie waarin je veel vrijheid krijgt om mee te helpen bouwen aan een groeiend bedrijf;
- Verantwoordelijkheid om direct bij te dragen aan verbetering van resultaten en verdere verbetering van de processen en aan de ontwikkeling binnen je team;
- Een plezierige werkomgeving met fijne collega’s. Hard werken maar met tijd voor gezelligheid en het vieren van successen;
- Ontwikkelmogelijkheden van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie;
- De mogelijkheid om trainingen en/of cursussen te volgen;
- Een laptop en telefoon van de zaak.

lees meer

Medior Applicatiebeheerder, Fulltime, Noord-Holland
Score: 8.5
Stemmen: 45

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Aalsmeer