Contactgegevens

Waterdrinker Aalsmeer B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/f8ede4322eaa3256a18c464ec692a06928443f246c9f55d9.png
Sierteeltstraat 25
1431GM Aalsmeer Noord-Holland NL

0297332376
Waterdrinker Aalsmeer B.V.
Score: 7.9
Stemmen: 38

Waterdrinker Aalsmeer B.V.

Sierteeltstraat 25, Aalsmeer

Waterdrinker Aalsmeer B.V.
Bekijk ICT vacatures

Waterdrinker is een handelsplatform in de internationale planten en bloemen sector. Kiezen voor Waterdrinker betekent kiezen voor een innovatief, inspirerend en ondernemend bedrijf. Begin 2018 hebben wij het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) geopend: het grootste groene inkoopcentrum in Europa met maar liefst 25.000m aan bloemen, planten en accessoires. Een plek waar je gelukkig van wordt! De passie voor onze prachtige producten is wat ons als Waterdrinkers verbindt en vormt de grondslag voor onze cultuur.

Werken bij Waterdrinker Aalsmeer B.V.? 1 openstaande ICT vacature Bekijk vervulde
Medior Applicatiebeheerder, Fulltime, Noord-Holland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Waterdrinker Aalsmeer B.V. - Aalsmeer
7 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Ervaren Systeembeheerder, Cisco, Hyper-v (vervuld)
Waterdrinker Aalsmeer B.V. Als Systeembeheerder bij Waterdrinker Aalsmeer B.V. werk jij samen met twee andere collega’s op de afdeling Infra & Support. Deze afdeling valt onder de IT afdeling, ..
Junior Applicatiebeheerder, fulltime, Noord-Holland (vervuld)
Waterdrinker Aalsmeer B.V. Onze automatiseringssystemen zijn van groot belang voor een continu bedrijf als Waterdrinker en goede applicatiebeheer is dan ook essentieel. In de toekomst liggen mooie ..
Junior Applicatiebeheerder m/v (fulltime) in de omgeving van Aalsmeer (vervuld)
Waterdrinker Aalsmeer B.V. Ben jij enthousiast en leergierig en durf jij de verantwoordelijkheid aan om binnen volcontinu bedrijf de automatisering te beheren? Wil jij bovendien werken met  de ..
Junior Applicatiebeheerder m/v, fulltime, Noord-Holland (vervuld)
Waterdrinker Aalsmeer B.V. In deze rol start je met het dagelijkse beheer en het continue verbeteren van applicaties. Je gaat je vervolgens steeds meer verdiepen in de gekozen oplossing. Je trekt steeds..
Medewerker applicatiebeheer m/v (40 uur) (vervuld)
Waterdrinker Aalsmeer B.V. (20/10/2017) Ben jij onderzoekend, leergierig en heb je passie voor techniek & applicaties maar ga je een gesprek met een gebruiker zeker niet uit de weg? Wil je ..
Stagiair ICT m/v (BBL) (vervuld)
Waterdrinker Aalsmeer B.V. Wil jij het ICT vak in de praktijk leren toepassen en durf jij het aan dit te doen binnen een volcontinu bedrijf, waar we werken met de modernste technieken? Lever je een ..
Senior ICT medewerker M/V (40 uur) (vervuld)
Waterdrinker Aalsmeer B.V. Durf jij de verantwoordelijkheid aan om voor  een vol continu bedrijf de automatisering te beheren, wil jij werken met  de modernste technieken en kun jij een ..
Bekijk ICT vacatures