Vacature Functioneel beheerder - Den Haag

Den Haag

Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functioneel beheerder
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Functieomschrijving
Het voorbereiden van technische transities van applicaties. Het configureren van de workflow en selfservice. Het bewaken en vervaardigen van niet-geautomatiseerde informatievoorziening. Voor jou zijn deze zaken geen abracadabra, je gaat er juist graag voortvarend mee aan de slag. Want als functioneel beheerder bij 3W (WereldWijd Werken) ben jij verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de informatiesystemen.

Als schakel tussen gebruikers, leveranciers en de IT-afdeling zorg jij dat alle systemen naar behoren werken. Je optimaliseert applicaties, bent verantwoordelijk voor gebruikersondersteuning en bewaakt de integriteit van gegevens. De werknemers zullen je dankbaar zijn want jij draagt bij aan het op tijd betalen van salaris van uitgezonden en lokale medewerkers.

Dat jij passie hebt voor functioneel beheer is een understatement. Je wordt enthousiast van technische aanpassingen, lastige vragen of specifieke gebruikerswensen. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat alle uitgezonden en lokale medewerkers van de rijksoverheid optimaal kunnen werken, wonen en reizen in het buitenland. En dat doe je met een klantgerichte instelling.

Je werkt nauw samen met collega’s en weet hen te vinden om te sparren bij vragen of problemen. Goede communicatie is voor jou vanzelfsprekend en natuurlijk zorg je ervoor dat je kennis up-to-date is en blijft. Aan jouw professionaliteit hoeven we niet te twijfelen, maar je houdt ook van een gezellig gesprek op z’n tijd.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een hbo-diploma.
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met het ondersteunen en opleiden van gebruikers in softwarepakketten.
 • Je hebt kennis van methoden en technieken van functioneel beheer én ontwikkelingen op dat gebied.
 • Je weet hoe ICT-infrastructuren werken en hebt kennis van webservices, testmethodieken en rapportagesystemen en bij voorkeur van Tableau.
 • Je hebt ruime en diepgaande kennis van MS Office-pakketten.
 • Je kunt werken met diverse applicaties zoals TEM, Planon, People Inc. en Sharepoint.
 • Je bent stressbestendig, klantgericht en professioneel.
 • Je kunt analytisch denken en hebt goede communicatieve vaardigheden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Salarisniveau: schaal 9
Salarisomschrijving: Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Voor collega’s binnen de Rijksoverheid met een vast dienstverband is alleen een detachering mogelijk.
Maandsalaris: Min €2.805 – Max. €3.963 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
Contractduur: 7 jaar
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden
 • Je kunt uitsluitend solliciteren via de button ’direct solliciteren’.
 • Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • De gesprekken worden in november gehouden.
Digitaal solliciteren
Ministerie van Buitenlandse Zaken nodigt je uit op hun site te solliciteren. Via onderstaande knop verlaat je deze site ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag