Vacature Integratie specialist ECM - Apeldoorn

Apeldoorn

Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Integratie specialist ECM
Belastingdienst

Functieomschrijving
"Een goede infrastructuur neerzetten om miljarden documenten te kunnen verwerken zodat de burgers beter en sneller geholpen kunnen worden, dat is iets waar we voortdurend mee bezig zijn en voldoening uithalen." System engineer ECM - Belastingdienst.

Binnen onze organisatie is sprake van miljarden documenten die zijn opgeslagen in diverse systemen. Deze ongestructureerde informatie willen we adequaat managen. Enterprise content management (ECM) is dan ook een vakgebied waarbinnen bij de Belastingdienst veel ontwikkelingen plaatsvinden. Zo verzorgt het team ECM het lifecyclemanagement en het generieke beheer van de infrastructuur van onze ECM-systemen.

In jouw rol van integratiespecialist ECM werk je binnen het team ECM op het snijvlak van operating systemen en applicaties. Je onderzoekt en draagt bij aan het ontwerpen van enterprise-oplossingen. Doelgericht werk je aan methodes die de implementatie van technische oplossingen versnellen en overzichtelijk maken. Dit doe je op basis van scrumsprints en met een focus op de IBM ECM-infrastructuur en de bijbehorende tooling. Hierbij maak je onder meer gebruik van Websphere Application Server, DB2-databases en operating systems zoals Windows en Linux.

Zullen we zakendoen en word jij de nieuwe collega van team ECM? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact met Hans Beumer, teamleider ECM, via 06-18601243.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt hbo-niveau en bij voorkeur een ICT-diploma.
 • Je hebt minimaal een jaar ervaring met IBM-middlewareproducten zoals Websphere Application Server (versie 8.x/9.x), JBoss, WebLogic of Apache Tomcat.
 • Je hebt minimaal een jaar ervaring met ECM-producten zoals Filenet, Alfresco of Documentum
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met scripting in Phyton en/of Bash en met packaging (RPM).
 • Je hebt ervaring met het ontwerpen van Enterprise oplossingen en het adviseren hierover.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.
Jouw competenties?
 • analyseren
 • initiatief
 • resultaatgerichtheid
 • samenwerken
 • zelfontwikkeling

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.256 - € 5.003 p/m

Salarisniveau: schaal 11
Salarisomschrijving: In beginsel vindt inschaling in de naast lagere salarisschaal plaats. Bij aanwezigheid van relevante kennis, ervaring of om arbeidsmarktoverwegingen kan inschaling op een hogere positie in de desbetreffende salarisschaal plaatsvinden. Ook bestaat de mogelijkheid om in bijzondere gevallen waarin de aanwezige kennis en/of ervaring dit rechtvaardigt, direct in de bij de functie behorende salarisschaal in te schalen.
Maandsalaris: Min €3.256 – Max. €5.003 (bruto)

lees meer

Overige info Je collega's kennen jou als iemand die verbinding en samenwerking zoekt. Communiceren doe je helder en efficiënt. Ook bij complexe zaken kom jij snel tot de kern en tot een vakkundig oordeel. Op plezierige wijze en op basis van inhoudelijke argumenten neem je anderen mee in jouw gedachtes en ideeën. Zo zorg je dat jullie samen werkend leren. Natuurlijk ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Nieuwe dingen leren én groeien binnen onze organisatie; dat is jouw ambitie.

Arbeidsvoorwaarden
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur: Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 40

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast salaris ontvang je ook een individueel keuzebudget (IKB). Jouw IKB bestaat uit geld (IKB-budget) en tijd (IKB-uren). Het IKB geeft je de mogelijkheid om naar eigen keuze een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen op de door jou gekozen tijdstippen. Én je hebt de mogelijkheid om je maandinkomen deels om te zetten in verlof of andersom. Ook kun je het IKB-budget besteden aan een fiscaal-vriendelijk doel, zoals bijvoorbeeld een fiets, bedrijfsfitness of vakliteratuur. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer studiefaciliteiten, ouderschapsverlof en een vergoeding woon-werkverkeer. Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn en we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen arbeidsovereenkomst of wordt de arbeidsovereenkomst na uiterlijk 3 maanden beëindigd wanneer duidelijk is dat geen VOG overgelegd kan worden.

Bijzonderheden
We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

De Belastingdienst zet zich in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Sta jij in het doelgroepenregister? Dan nodigen we ook jou graag uit om te reageren! Samen met jou kijken we of en hoe je dan eventueel invulling kunt geven aan deze functie.

Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure (uitgezonderd interne horizontale kandidaten), evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

lees meer

Contactpersoon Afdeling HR
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Integratie Specialist in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn