Vacature Functioneel beheerder (Exact) - Den Haag

Den Haag

Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functioneel beheerder (Exact)
CIBG

Functieomschrijving
Het primaire proces van het CIBG is onlosmakelijk verbonden met ICT. Als de systemen niet werken, kan dit niet alleen impact hebben op het primaire proces van CIBG, maar ook daarbuiten. Alles staat of valt met de inrichting en het beheer van onze systemen en dat is precies waar jij je als proactieve functioneel beheerder / informatieanalist mee bezig gaat houden.

Jouw drive om te innoveren en zaken continu te verbeteren kun je bij ons ten volle inzetten. Zo heb je contact met afnemers en leveranciers om hun vragen en behoeften en de hoofdoorzaken van incidenten in de dienstverlening boven tafel te krijgen. Op basis van deze klantsignalen én nieuwe kennis weet je steeds met verbetervoorstellen te komen en knopen door te hakken als het gaat om de kwaliteit van de dienstverlening.

Jij zorgt voor de juiste werking van onze systemen. Je bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, continuïteit en doorontwikkeling van een of meerdere applicaties.

Als er wijzigingen moeten worden doorgevoerd, ben jij degene die scherp heeft wat de impact hiervan is op de bedrijfsprocessen en administratieve organisatie. Vervolgens vertaal je de informatiebehoeften naar de functionaliteiten, adviseer je over prioritering en begeleid je de implementatie van nieuwe functionaliteiten.

Je definieert en accepteert nieuwe versies van applicaties, werkt mee aan het opstellen van testplannen en acceptatietesten en draagt zorg voor het in beheer nemen van nieuwe functionaliteiten, applicaties en diensten. Je beschrijft, beheert en onderhoudt gebruikersprocedures en ziet toe op correct gebruik daarvan. Nieuwe gebruikers geef je instructie. Tevens ben je sparringpartner voor in- en externe gebruikers.

Bij het CIBG werken circa 20 functioneel beheerders in Den Haag en Heerlen. De kantoren in Heerlen en Den Haag zijn modern en flexibel ingericht en op loopafstand van het station en centrum.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een hbo-diploma (informatica of bedrijfskunde).
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als functioneel beheerder en affiniteit met ICT.
 • Ervaring met informatieanalyse is een pré.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met Exact Synergy/Globe.
 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met BISL, ASL, de ontwikkelmethode Scrum en projectmethodes.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (Nederlands).
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen, omgevingsbewustzijn en leervermogen.
 • Je bent doel- en resultaatgericht.
 • Je weet goed verbindingen te leggen met andere teams binnen de organisatie. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, maar zo nodig beschik je over voldoende overtuigingskracht om mensen op een plezierige manier ‘mee te nemen’ in jouw visie op basis van inhoudelijke argumenten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.737 - € 4.400 p/m

Salarisniveau: schaal 10
Salarisomschrijving: De functie is gewaardeerd op schaal 10 BBRA ‘84 (Bezoldigingsbesluit Burgerlijk Rijksambtenaren 1984), wat neerkomt op maximaal € 4400,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, exclusief 16,37% IKB budget per jaar.
Maandsalaris: Min €2.737 – Max. €4.400 (bruto)

lees meer

Overige info Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur: 1 jaar
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 60% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Bijzonderheden
Je bent bereid mee te werken aan bereik- en beschikbaarheidsdiensten op basis van een jaarrooster.

Digitaal solliciteren
Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren, door te klikken op de solliciteerbutton.

lees meer

Contactpersoon Afdeling HR
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag