Vacature IT Support Engineer - Helmond

in Helmond

Prinsen Berning
 • Prinsen Berning
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Functieomschrijving Prinsen Berning Nederland zoekt een enthousiaste

IT Support Engineer
32 uur per week

Als IT Support Engineer ga je vanuit de standplaats Helmond aan de slag voor onze Nederlandse locaties. Je werkt nauw samen met het internationale IT team. Je rapporteert samen met je Duitse collega aan de Group IT Manager.

Wat ga je doen als IT Support Engineer?
In deze allround IT functie ben je de vraagbaak op IT gebied, waarbij je collega’s ondersteunt bij uiteenlopende computer- en telefoniezaken. Je zorgt voor installatie, onderhoud, werking, updates en verbetering van verschillende soft- en hardware systemen. Daarnaast ondersteun je de organisatie op een breed IT vlak, van bijvoorbeeld het verbeteren van de automatisering in de productie (denk aan scanner- en barcodesystemen), de afdeling HR bij indiensttredingen of de afdeling kwaliteit bij het uitrollen van het nieuwe documentbeheersysteem. Daarnaast ben jij degene die het netwerkbeheer verzorgt en verantwoordelijk is voor de werking van de server. Bij diverse IT projecten werk je samen met externe IT dienstverleners en je Duitse collega’s. Ondanks dat veel IT zaken al goed zijn ingericht, stel je verbeteringen voor en voert deze uit (denk bijvoorbeeld aan de optimalisatie van Office 365).

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde MBO niveau 4 opleiding Systeembeheer;
 • Enige ervaring in een soortgelijke functie;
 • Bij voorkeur kennis van SAP;
 • Je hebt een dienstverlenende en proactieve instelling;
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift, Duits is een pré

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De Prinsen Berning Groep is een internationale producent van 'Active Nutrition' voor klantenmerken, zowel private label als contract manufacturing over de hele wereld.

Onze kernactiviteit is productontwikkeling en productie van een breed scala aan poeders en repen met een specialiteit in eiwit verrijkte producten. We ontwikkelen concepten gericht op gewichtsbeheersing, sportvoeding en andere doelgroep gerichte voeding. Daarnaast produceert Prinsen Berning kwalitatief hoogwaardige 'Better for you' producten zoals snacks en instant dranken.

Prinsen Berning is een dynamische en klantgerichte organisatie, die nauw samenwerkt met haar klanten over de hele wereld. De teams in onze Prinsen Berning bedrijven delen best-practices en technische kennis om onze innovatiemogelijkheden te versterken.

In onze productiefaciliteiten in Helmond (NL), Zwartsluis (NL) en Osnabrück (Duitsland) produceren wij onze functionele voedingsoplossingen. Ons commerciële kantoor is gevestigd in Den Bosch (NL).

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Helmond