Vacature Functioneel Beheerder

Vacature Den Haag

Functioneel Beheerder
Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functioneel Beheerder
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Inspectie Leefomgeving en Transport

Functieomschrijving
Als functioneel beheerder ben jij de schakel tussen onze inspecteurs en onze ICT-organisatie waarbij je de juiste vertaalslag weet te maken van het werk van de inspecteurs naar een werkende ICT-oplossing. Niet alleen draag je zorg voor de continuïteit van de systemen, je vervult ook een ondersteunende rol ten aanzien van de gebruikers, stelt gebruikersinformatie en handleidingen op en verzorgt de toewijzing en beheer van gebruikersrechten. Ook verleen je functioneel inhoudelijke ondersteuning aan project- of scrumteams die bezig zijn met ICT-vernieuwingen.

Als functioneel beheerder zorg je voor het opstellen van requirements en het uitwerken van de functionele specificaties bij gewenste wijzigingen in onze inspectiebrede informatiesystemen. Dit betreft bijvoorbeeld de persoonlijke internetomgeving voor bedrijven die we momenteel ontwikkelen. Maar ook betreft dit systemen die de inspecteur op locatie bij de inspectie ondersteunen. Zoals bij inspecties van schepen, afvaldumping, wegvervoer, etcetera. Gerealiseerde wijzigingen worden door je getest in een acceptatietest. Verder coördineer je de invoering van wijzigingen in de gebruikersorganisatie en ben je een vraagbaak voor gebruikers (in de tweede lijn).

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een hbo-opleiding bij voorkeur op het snijvlak van business/communicatie en ICT
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als functioneel beheerder
 • Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring van primaire en/of ondersteunende inspectie processen
 • Je bent gericht op het pro-actief oplossen van problemen in onze applicaties en op het continue verbeteren en efficiënter maken van de gebruikte processen
 • Je bent klantgericht. Je kunt je goed inleven in de wijze waarop onze klanten denken en doen. Niet alleen de interne klant maar ook onze klanten in de buitenwereld van de ILT. Zoals burgers en bedrijven die vergunningen aanvragen.
 • Je bent een teamspeler, je stemt regelmatig af met je collega’s en zorgt voor een optimale samenwerking met je omgeving.
 • Je houding is positief, je straalt rust uit en bent geduldig.
 • Je hebt ervaring met het ontwerpen/ontwikkelen, en het testen van (nieuwe) systemen
 • Je ben onafhankelijk en goed in staat om afwijkende standpunten te verdedigen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.683 - € 4.313 p/m

Salarisniveau: schaal 10
Maandsalaris: Min €2.683 – Max. €4.313 (bruto)
Overige info Dienstverband: Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogenaamde 13e maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 60% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Bijzonderheden
De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft haar hoofdvestiging in Den Haag. De werkzaamheden brengen met zich mee dat je regelmatig ook op andere ILT-locaties (Amsterdam, Utrecht en Zwijndrecht) werkt.

Digitaal solliciteren
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Inspectie Leefomgeving en Transport nodigt je uit te solliciteren. Via onderstaande knop ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

lees meer

Contactpersoon afdeling HR/Werving & Selectie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag