Vacature Servicedesk Engineer (Haarlem of Almere)

Haarlem

MEOS IT
 • MEOS IT Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving MEOS is een no-nonsense IT-bedrijf met een fijne en transparante werksfeer en behulpzame collega's die je graag een stap verder helpen. Wij zorgen al meer dan 20 jaar voor stabiele, efficiënte en veilige IT-infrastructuren.
Door collega's wordt MEOS gezien als een bedrijf met een open cultuur en informele sfeer. De lijnen zijn kort, er is veel ruimte voor eigen initiatief & mogelijkheden om mee te denken. Er heerst een hoog kennisniveau en een ‘ learning on the job'-mentaliteit. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en het vertrouwen om kansen te pakken en door te groeien in gebieden waar jouw interesses liggen.
Elke maand houden we een algemene pizzasessie tbv updates & kennisdelen, we houden van feestjes vieren en gaan jaarlijks met iedereen die zin heeft op pad. En natuurlijk biedt MEOS je alle mogelijkheden met trainingen en opleidingen om je in een razend tempo te ontplooien tot een ware top IT-engineer.
De sfeer is warm, vriendschappelijk & relaxed. A great place to work, dus!

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken iemand met liefde voor IT, die eager is om met de laatste technische oplossingen te werken. Je beschikt over een brede technische kennis, met name van het  Microsoft Windows  platform. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, collega's en klanten. Vraagstukken wil je eerst goed begrijpen en dan pas oplossen.
Je begrijpt dat alles om onze klanten draait en je beseft dat communicatieve vaardigheden daarbij essentieel zijn. Je biedt alle gevraagde en mogelijke ondersteuning aan onze klanten en zorgt daarbij dat laptops, werkstations en de servers naadloos samenwerken. Natuurlijk kunnen we niet altijd alles ‘remote' oplossen, dus zal het soms ook nodig zijn dat je op pad gaat om op locatie werkstations te installeren of om problemen op te lossen. Daarnaast haak je in op nieuwe it-projecten zoals bijv. het uitrollen van een nieuwe infrastructuur.

Hard skills
· Microsoft 365
· Azure
· PowerShell
· Windows Server en werkstation
· Networking
· VoIP-telefonie
· IT-security
· VMware

Soft skills
· Communicatief vaardig
· Servicegericht
· Klantgericht
· Resultaatgericht
· Verantwoordelijkheid
· Aanpassingsvermogen
· Leergierig
· Sociaal

Waar dan
Je mag kiezen of je op locatie Haarlem of Almere wilt werken, allebei mag ook. Je deelt zelf je werk in, dat kan uiteraard ook vanaf huis, of ergens anders.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Naast een leuke functie waar je in een korte tijd veel kan leren bieden wij ook nog:
 • Bij goede prestaties direct een vast contract;
 • Veel vrijheid in je dagelijkse werkzaamheden;
 • Altijd voor iedereen een uitdaging te vinden;
 • Motiverende doorgroeimogelijkheden;
 • Prima pensioenregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: sportvergoeding, een rijbewijs bij contract met onbepaalde tijd (mocht die al in de pocket zijn dan een mooie vergoeding) en mooie studiemogelijkheden.
Neem voor meer informatie contact op met Danny Perisutti via 088-9904000.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving MEOS is een no nonsens IT-bedrijf met een fijne transparante werksfeer en behulpzame collega's die je graag een stap verder helpen. Ons kantoor is dit jaar omgetoverd tot een waar werkparadijs voor optimale werkcondities en genoeg ruimte om met je collega's even te chillen of potje stressbal gooien. We worden iedere dag in de watten gelegd door keukenkoningin Claudia die een uitgebreide lunch verzorgt. Ondertussen word je soepel gehouden door de tweewekelijkse massage van Boris. Houd je van feestjes vieren, paintballen, skydiven, waterpolo of andere spannende dingen, bij MEOS zit je bij het goede adres. En natuurlijk biedt MEOS je alle mogelijkheden met trainingen, opleidingen om je in een razend tempo te ontplooien tot een ware top IT Engineer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 2e lijns IT Support Engineer in Haarlem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Haarlem