Vacature Software Engineer .Net | Recreatie - Enschede

Enschede

Stratech
 • Stratech Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zoeken een Software Engineer (.Net) voor de Recreatiemarkt! Bouw jij met ons mee aan de (door)ontwikkeling van onze softwareoplossing Stratech Booking?

Wat is je rol?
Als Software Engineer bouw je samen met je Developmentteam mee aan de nieuwe generatie Stratech producten in .Net. In overleg met de Product Owner bepaal je welke functionaliteiten er worden gebouwd. Je maakt gebruik van de nieuwste technieken. Denk hierbij aan .NetCore en Angular Elements, maar ook principes en concepten als Domain Driven Design (DDD) kom je volop mee in aanraking. Je werkt altijd met de laatst beschikbare versie van Visual Studio en Team Foundation Server (TFS) binnen Azure. Met behulp van Release Management geven wij onze applicaties vrij naar de klantomgeving. Hiervoor heeft elk team een eigen OTAP-straat, waarbij de releases automatisch worden getest. Tot slot ben je op de hoogte van de ins en outs van jouw vakgebied.

Binnen het team Recreatie werk je mee aan de (door)ontwikkeling van Stratech Booking, onze innovatieve softwareoplossing die de gehele reserveringsadministratie van recreatieondernemers uit handen neemt. Stratech Booking wordt gebruikt door kleinere recreatieondernemers, zoals minicampings, B&B's en groepsaccommodaties.

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken wij?
Om je taken goed te kunnen uitvoeren beschik je over een afgeronde HBO (of gelijkwaardige) Informatica opleiding. Je beschikt over aantoonbare meerjarige ervaring als Software Engineer in een Agile/Scrum omgeving.

De volgende kenmerken zijn vereist:
 • Je hebt een Hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring (medior/senior)
 • Je hebt ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van webapplicaties die draaien in de SaaS omgeving
 • Je begrijpt ontwikkelprincipes als .NetCore en Angular Elements
 • Je bent een teamplayer

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, internetvergoeding, winstdelingsregeling en incentives, bieden wij onze medewerkers volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. We gaan regelmatig in gesprek met onze medewerkers om in te kunnen spelen op individuele behoeften en bieden hen de mogelijkheid om door te groeien. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling met elkaar gepaard. Op deze manier is en blijft werken bij Stratech voor iedereen een uitdaging!

De leuke informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan maakt Stratech tot een boeiende en inspirerende werkgever. We hechten veel waarde aan de informele werksfeer binnen Stratech. Dit bevorderen wij door het hebben van een actieve personeelsvereniging, waarbij iedereen is aangesloten, een vaste vrijdagmiddagborrel en diverse activiteiten met jouw collega's.

Ben jij de Software Engineer die wij zoeken?
Neem dan contact op met Hilco Kwast (Werving & Selectie) via 06 22 92 20 01 om je interesse kenbaar te maken. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren door het formulier in te vullen!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Stratech is in 1989 opgestart als spin-off van de Universiteit Twente. In 30 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een professionele en succesvolle organisatie met meer dan 70 medewerkers.

We zijn specialist in de ontwikkeling, levering en implementatie van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Dat doen we voor organisaties die actief zijn in de markten Sociaal Financieel, Recreatie en Logistiek & Industrie.

In onze informele cultuur gaan hard werken en plezier maken hand in hand. Onze focus op kennis(deling), ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling, maar ook op collegialiteit en teambuilding maakt Stratech tot een inspirerende werkgever.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Enschede