user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Enthousiaste klantgerichte en resultaatgerichte Medewerker Support/Werkplek ondersteuning

WerkplekbeheerderICT Support
Treant Zorggroep
  • Treant Zorggroep
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 36 uur p/w
Functieomschrijving In de functie van medewerker support/werkplek ondersteuner houd je je onder andere bezig met het aannemen, oplossen en afsluiten van 2e lijns incidenten. Je zorgt voor de juiste gebruikersondersteuning, het opstellen van handleidingen en documentatie en ben je onder andere verantwoordelijk voor het installeren en uitleveren van (hardware) bestellingen aan Treant medewerkers. Hierbij moet je denken aan onder andere laptops en telefoons.
Naast de nodige technische ICT kennis zoeken we collega’s die ervaring hebben met procesmatig werken en het beheren van werkplekken, daarnaast moet je in staat zijn om zeer klant gericht te werken.

Ongeveer 7.000 gebruikersaccounts, 5.000 pc’s, enkele honderden servers, 450 verschillende applicaties, het computernetwerk binnen en tussen de locaties, en de toegang tot internet: dit wordt allemaal beheerd en ingericht door de afdeling ICT. De werkzaamheden van deze afdeling zijn globaal te verdelen in servicedesk, systeembeheer, netwerkbeheer en telefonie, applicatiebeheer, gegevensverwerking en projectmanagement.

Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van kwalitatief goede zorg, is een goede ICT essentieel. Daarom wordt er binnen de Treant Zorggroep de komende jaren hard gewerkt aan een toekomstbestendige ICT omgeving, die er voor moet zorgen dat de gegevens van onze patiënten en cliënten betrouwbaar, veilig, actueel en beschikbaar zijn.

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken een enthousiaste klantgerichte en resultaatgerichte collega, in het bezit van een afgeronde mbo-4 ICT opleiding. Je hebt aantoonbare werkervaring in een complexe Enterprise ICT omgeving en het werken met hardware en randapparatuur in een Windows 7 omgeving of hoger. Je beschikt over een brede kennis van hardware, software en mobiele devices. Microsoft certificering(en) op het gebied van client OS (Windows 7 of hoger) zijn een pré.

Daarnaast beschik je over een groot analytisch vermogen, beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, kun je goed luisteren en ben je een echte aanpakker! Je neemt snel initiatief, werkt graag probleemoplossend en bent stressbestendig. Ook ben je flexibel inzetbaar voor het ondersteunen bij 24x7 diensten op basis van consignatiediensten. Omdat je ook werkzaamheden op andere locaties uit moet voeren, is het van belang dat je in het bezit bent van een rijbewijs.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Werken bij Treant

Werk je bij Treant Zorggroep dan ga je voor vakmanschap en ben je oprecht betrokken bij patiënten, cliënten en collega’s. Bij ons vind je een dynamische werkomgeving met een open sfeer, veel doorgroeimogelijkheden en korte lijnen.

Wij zijn duidelijk naar elkaar; we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Ondernemerschap tonen voor een beter resultaat en klanttevredenheid stellen we zeer op prijs. We verwachten dat iedereen zorgvuldig omgaat met onze schaarse en kostbare middelen.

Met 260 medisch specialisten en 6300 medewerkers zijn we de grootste werkgever van ons verzorgingsgebied.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.144 - € 3.072 p/m

Je komt terecht in een hecht team van werkplekondersteuners waar dienstverlening hoog in het vaandel staat. Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Bij goed functioneren, zal het contract omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 45, minimaal € 2.144,- en maximaal € 3.072,- bruto fulltime per maand. Daarnaast ontvang je bij Treant een extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling en hebben wij een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld leuke regelingen op gebied van sport en vrijetijd en aanbod van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

lees meer

Enthousiaste klantgerichte en resultaatgerichte Medewerker Support/Werkplek ondersteuning
Score: 7.9
Stemmen: 39

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Emmen