Vacature Information Security Officer in Maarssen

Maarssen

Eurofiber
 • Eurofiber
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij meebouwen aan een nieuwe afdeling waarbij je verantwoordelijk bent voor Informatiebeveiliging en Privacy binnen de Eurofiber groep? Wij bieden jou een tactische/operationele rol binnen een bedrijf dat aan de basis staat van innovatie in bedrijven en organisaties. Interessant? Solliciteer dan naar de vacature van Information Security Officer.

De functie
De rol van Information Security Officer is nieuw binnen Eurofiber en samen met de Chief Information Security Officer zal je bouwen aan een nieuwe afdeling.
In deze rol zal je zowel tactische als operationele werkzaamheden uitvoeren. Op dit moment ligt de focus echter op het ondersteunen van de operatie. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals: het bijhouden van het information security managementsysteem, het adviseren over informatiebeveiligingsbeleid en privacy, het maken van (periodieke) rapportages, het reageren op / coördineren van security incidenten, het uitvoeren van controles en het begeleiden van (interne) ISO27001 audits.

Tevens ben je ook het aanspreekpunt voor onder andere de afdelingen IT en Netwerkbeheer en help je hen bij het beoordelen van security scans en security testen. Je maakt onderdeel uit van het team dat wordt ingeschakeld als er zich incidenten voordoen. Kortom: een divers takenpakket met volop ruimte voor eigen inbreng!

lees meer

Functie-eisen Wat wordt er van jou verwacht?
 • HBO niveau
 • Ongeveer 5 jaar relevante werkervaring
Jij bent een echte bouwer; iemand met een pragmatische en hands-on instelling. Omdat je komt te werken in een nieuwe functie, heb je, bij voorkeur, ervaring met het opzetten van een nieuwe afdeling. Je bent een professional met een achtergrond in Bedrijfskunde of Informatica. Tevens ben je in het bezit van een CISSP certificering of bereid deze op korte termijn te behalen. Affiniteit of ervaring in telecom is essentieel om de rol succesvol in te kunnen vullen. Daarnaast heb je affiniteit met privacy wet- en regelgeving (AVG) en/ of beschik je over een CIPP/E of CIPM certificering. CISM of Ethical Hacker certificering is een pre.

De maatschappelijke en technologische uitdagingen van nu vragen om een ISO die kan adviseren over security gekoppeld aan risico. Als professional geloof je in samenwerking en weet je moeiteloos verbinding te leggen tussen jouw expertise, de markt en de interne stakeholders. Jij bedenkt oplossingen die Eurofiber en de maatschappij in beweging brengen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Wat bieden we jou?
 • Een dienstverband van 40 uur per week
 • Een bonusregeling en dertiende maand
 • 29 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40 uur)
 • Een collectieve zorgverzekering en tegemoetkoming in ziektekosten
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Een goed bereikbaar kantoor, gelegen naast het station
 • Persoonlijke ontwikkeling door (online) trainingen en opleidingen
Wij bieden jou een plek binnen een bedrijf dat aan de basis staat van innovatie in bedrijven en organisaties. Jij bent samen met de Chief Information Security Officer verantwoordelijk voor de afdeling Security & Privacy binnen de Eurofiber groep. Samen kijken we naar de snelle ontwikkelingen binnen de markt en de kansen die ze ons bieden. Tegelijkertijd staan we ook stil bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Eurofiber gelooft in de kracht van haar medewerkers en de must om in jou te investeren.

Meer informatie
Als deze rol je aanspreekt, dan komen we graag met je in contact. We kijken uit naar jouw cv en motivatie. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Sander Berentsen, Corporate recruiter, via 06 18 29 95 39.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over Eurofiber
Eurofiber verbindt bedrijven, overheden, steden en economieën met elkaar. Dit doen wij met ons eigen open glasvezelnetwerk en datacenters, waarmee we onze klanten toekomstbestendige cloud- en connectiviteitsoplossingen bieden. Al sinds 2000 staan wij aan de basis van innovatie en laten wij onze klanten het potentieel van de digitalisering ten volle benutten.

Onze ruim 400 medewerkers zijn allemaal experts op hun vakgebied en vormen met elkaar ons slimme netwerk. Met dit relatief kleine maar snelgroeiende team ontwikkelen en exploiteren wij een digitale infrastructuur die vitaal is voor economie en maatschappij. Zo maken wij bijvoorbeeld meer dan 50% van al het mobiele dataverkeer in Nederland mogelijk en verbinden wij 90 procent van alle datacenters in Nederland.
Eurofiber beschikt over een glasvezelnetwerk van 38.000 kilometer in de Benelux en Noord-Frankrijk en elke week komt hier 40 kilometer bij. We hebben acht eigen datacenters en bieden oplossingen voor volledig flexibele interactie tussen meer dan 70 datacenters. Bij elkaar maakt dit ons de lifeline for the digital society.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatiemanager in Maarssen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Maarssen