Vacature NOC Engineer - Maarssen

Maarssen

Eurofiber
 • Eurofiber
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Technologie is niet meer weg te denken uit de moderne samenleving. Ga jij jezelf hiervoor inzetten? Klantgericht, sterk in het opbouwen van relaties en samenwerken behoren tot jouw master skills. Binnen Eurofiber krijg jij de kans om die verder te ontwikkelen, te delen en hiermee een bijdrage te leveren aan het digital society. Een society waarin we het beste in elkaar naar boven halen. Dat vraagt om een open en groeiend netwerk. Dat vraagt om jou.

De functie

Als NOC Engineer ben je verantwoordelijk voor de provisonering van diensten voor klanten conform onze standaarden. Je bewaakt en monitort de performance van het netwerk. Bij (complexe) incidenten neem je de leiding en ben je verantwoordelijk voor het oplossen hiervan. Je realiseert aanpassingen en uitbreidingen aan het netwerk en je bewaakt de beschikbare capaciteit.
Je hebt zowel intern als extern contacten. Je werkt nauw samen met incidentmanagers, projectleiders, leveranciers en met klanten. In je dagelijkse werkzaamheden volg je onze processen met betrekking tot kwaliteit en informatiebeveiliging. Je rouleert in 24/7 waakdiensten en draagt dan de eindverantwoording. Je werkzaamheden hebben vaak betrekking op het laatste deel van het leverproces en in het kader daarvan heb je veel interactie met sales, delivery en de klant. Dit maakt de rol afwisselend en uitdagend.
Kortom, een veelzijdige functie met een divers takenpakket, met volop ruimte voor eigen inbreng waar je jouw eigen draai aan kunt geven. Uiteraard ben je secuur en kijk je met kritische blik naar het werkveld. Werken binnen een commerciële infra/IT-organisatie is voor jou weggelegd.

Wat bieden we jou?
 • Een dienstverband van 40 uur per week
 • Een bonusregeling en dertiende maand
 • 29 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40 uur)
 • Een collectieve zorgverzekering en tegemoetkoming in ziektekosten
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Flexibele werktijden
 • De mogelijkheid tot thuiswerken
 • Persoonlijke ontwikkeling door (online) trainingen en opleidingen
 • Een salaris passend bij jouw kennis en ervaring
Wij bieden jou een plek binnen een bedrijf dat aan de basis staat van innovatie in bedrijven en organisaties. De Network Engineer maakt onderdeel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de Activation & Assurance van alle netwerkdiensten voor klanten. Het team zorgt voor de dagelijkse performance, leveren van diensten en uitbreiding van het netwerk.

lees meer

Functie-eisen Wat wordt er van jou verwacht?
 • MBO+/HBO niveau
 • Ongeveer 3 jaar relevante werkervaring
 • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden
 • Een klantgerichte focus
 • Dat jij vanuit eigen expertise verantwoordelijkheid neemt
De maatschappelijke en technologische uitdagingen van nu vragen om een NOC Engineer met het vermogen om creatieve oplossingen te vinden, die analytisch is aangelegd, in staat procedures niet uit het oog te verliezen en voorstellen te doen over procesverbetering. Je weet wat het inhoudt om 24/7 bedrijfskritisch netwerken operationeel te houden. Daarnaast beschik je over deze concrete inhoudelijke punten:
 • In bezit vakinhoudelijke certificeringen, bijvoorbeeld CCNA/CCNP/JNCIA/JNCIP-SP;
 • Aantoonbare kennis van laag 2 en 3 van het OSI model en alles wat zich daarbinnen afspeelt (MPLS,VRRP,OSPF,BGP);
 • Ervaring met internet koppelingen, transit, peering, routing & switching.
Als professional geloof je in samenwerking en weet je moeiteloos de verbinding te leggen tussen jouw expertise en de markt. Jij bedenkt oplossingen die Eurofiber en de maatschappij in beweging zetten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Meer informatie

Is deze vacature iets voor jou? Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie. Belangrijk om te weten is dat een assessment onderdeel kan uitmaken van de sollicitatieprocedure. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Ron van Mourik, corporate recruiter via 06-18299539.

Wij doen zelf het recruitment proces voor deze vaste functie en daarom is acquisitie voor deze rol niet passend. Wij vragen bureaus daarom om niet te bellen of te mailen met cv's van kandidaten.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Eurofiber verbindt bedrijven, overheden, steden en economieën met elkaar. Dit doen wij met ons eigen open glasvezelnetwerk en datacenters, waarmee we onze klanten toekomstbestendige cloud- en connectiviteitsoplossingen bieden. Al sinds 2000 staan wij aan de basis van innovatie en laten wij onze klanten het potentieel van de digitalisering ten volle benutten.

Onze ruim 400 medewerkers zijn allemaal experts op hun vakgebied en vormen met elkaar ons slimme netwerk. Met dit relatief kleine maar snelgroeiende team ontwikkelen en exploiteren wij een digitale infrastructuur die vitaal is voor economie en maatschappij. Zo maken wij bijvoorbeeld meer dan 50% van al het mobiele dataverkeer in Nederland mogelijk en verbinden wij 90 procent van alle datacenters in Nederland.

Eurofiber beschikt over een glasvezelnetwerk van 36.000 kilometer in de Benelux en Noord-Frankrijk en elke week komt hier 40 kilometer bij. We hebben acht eigen datacenters en bieden oplossingen voor volledig flexibele interactie tussen meer dan 70 datacenters. Bij elkaar maakt dit ons de lifeline for the digital society.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Infrastructure Engineer in Maarssen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Maarssen