Vacature Front-end Software Ontwikkelaar | VGZ - Eindhoven

Eindhoven

VGZ
 • VGZ
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als front-end ontwikkelaar werk je aan onze websites en Mijn-omgevingen, die dagelijks worden gebruikt door onze klanten. Hoe zorg jij ervoor dat al onze websites verrassend eenvoudig werken en er simpel en uniform uitzien? En teams en collega's kunnen terugvallen op duidelijke UI standaarden en richtlijnen, styleguides en een groeiende bibliotheek van generieke UI-componenten? Wil je hier een belangrijke bijdrage aan leveren? Reageer dan snel op deze vacature.

Wij zoeken software ontwikkelaars voor meerdere teams en vestigingen.

Dit ga je doen
Als front-end software ontwikkelaar is het jouw werk om onze online kanalen continu door te ontwikkelen. Denk hierbij aan de Mijn-omgevingen waar verzekerden zelf hun zaken kunnen regelen en de websites van onze verschillende merken, zoals Vgz.nl en Bewuzt.nl. Daarbij opereer je in een dynamische omgeving en werk je met de nieuwste technieken en tools.
In een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met het:
 • vertalen van klantwensen naar front-end oplossingen, denk hierbij aan extra functionaliteiten en services voor onze online omgevingen en websites;
 • actief bijdragen aan het Competence Center Development (CCD), dit is een vakgroep waarin verschillende specialisten binnen Data Care zaken als best practices en nieuwe ontwikkelingen met elkaar delen. Binnen het CCD help je met het bepalen van standaarden en richtlijnen en het meedenken over de toekomstvisie rondom front-end development;
 • speuren naar nieuwe, bruikbare ontwikkelingen en technieken binnen jouw vakgebied;
 • kennis rondom front-end Development breder binnen de organisatie uit te dragen;
 • het onderbouwd aankaarten van verbetermogelijkheden bij de Product Owner van jouw team. Bijvoorbeeld op het gebied van tooling, proces of teamproductiviteit. Jij hebt veel inspraak en kan i.o.m. het team de taken die jij het liefst doet naar je toe trekken.

lees meer

Functie-eisen Dit breng je mee
Naast de vakkennis die je nodig hebt voor deze functie, ben jij sterk in communicatie en een echte bruggenbouwer. Jij weet je weg goed te vinden in een grote organisatie en bij alles wat je doet, wil je anderen verder helpen. Jij kijkt dus continu waar het beter kan, of het nu om team-effort gaat, om je eigen werk, om processen, of standaarden en richtlijnen. Dankzij jouw goede gespreksvaardigheden weet je ook anderen te overtuigen van wat er moet gebeuren. Je schuwt het niet om met designers, UX'ers, developers of andere collega's samen te werken en in discussie te gaan als je ziet dat er andere oplossingen zijn, die verbeteringen vormen voor de continuïteit of klant.
Bij alles wat je doet, kijk je verder dan vandaag. Je weet trends op de juiste waarde te schatten en ziet of iets een zijspoor of een voor ons relevante ontwikkeling is. Eventuele knelpunten zie je vroegtijdig aankomen, waardoor je ze ofwel weet te vermijden, ofwel snel kunt oplossen. Dat wij als zorgverzekeraar in een markt opereren waar de koers regelmatig wijzigt door interne en externe invloeden, is voor jou dan ook geen enkel probleem.
Daarnaast beschik je over:
 • een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van Informatica, Multimedia Design of soortgelijk;
 • minimaal 2 jaar werkervaring als Front-end developer;
 • ervaring met Azure DevOps, Javascript, Typescript, HTML(5), kennis van SASS, Node.JS, Npm, Gulp, Webpack is een pré;
 • ervaring met Angular 7+ en Web components is een pré;
 • kennis van en ervaring met Agile methodieken als Scrum en Kanban;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden en een scherp oog voor relevante technologische ontwikkelingen;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.973 - € 4.969 p/m

Voor deze functies komen medior en senior ontwikkelaars in aanmerking. Het salaris wordt afgestemd o.b.v. jouw kennis en ervaring.
Overige info Draag bij aan jouw toekomst, die van VGZ en Zinnige Zorg
Vanaf je eerste werkdag als Software ontwikkelaar bij Coöperatie VGZ, werk je niet alleen aan jouw en onze toekomst, maar ook de toekomst van Zinnige Zorg, waarin we een betere zorg en service tegen lagere kosten kunnen bieden. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar oplossingen ook met gezond verstand weet uit te voeren.
Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Je reist gratis met de trein en eventuele gezinsleden profiteren net als jij van korting op je ziektekostenverzekering. Je krijgt een vakantietoeslag én een vaste eindejaarsuitkering. Daarnaast is er een goede pensioenregeling waar je automatisch aan deelneemt. Middels het Keuzebudget kies je een aanzienlijk deel van de arbeidsvoorwaarden zelf, omdat alleen jij weet wat voor jou van toegevoegde waarde is.

We investeren graag in de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden en dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je bijvoorbeeld om opleidingen te volgen. Wellicht kan dit intern, waarbij je leert van je eigen collega's. Maar als je trainingsvraag niet intern beantwoord kan worden, is het ook mogelijk om extern een opleiding te volgen. Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door je te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken in een wereld die voortdurend verandert.

Jouw sollicitatie
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Software ontwikkelaar? En wil jij daarbij een belangrijke bijdrage leveren aan de Zinnige Zorg strategie van VGZ? Solliciteer dan vandaag, wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Menno ten Horn, Recruiter bij Coöperatie VGZ.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven