Vacature Tester - Eindhoven

Eindhoven

VGZ
 • VGZ
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Bij Coöperatie VGZ ontwikkelen we veel van de applicaties die we gebruiken zelf. Het is cruciaal dat alles wat gemaakt wordt, uitvoerig wordt getest. Ben jij een ervaren tester met een uitzonderlijk oog voor detail en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Kom dan werken bij Coöperatie VGZ! Bekijk snel deze vacature.

Op dit moment hebben we vacatures openstaan voor verschillende teams:

Team                                            Standplaats 
Team Zorginkoopapplicaties         Eindhoven
Team Web Langdurige Zorg         Eindhoven
Team CRM (Salesforce)               Eindhoven

Onderaan deze vacature lees je meer informatie over de verschillende teams. 

Dit ga je doen

Als tester heb je een grote verantwoordelijkheid. Jij zorgt er samen met je team voor dat de kwaliteit van de opgeleverde features voldoet aan de wensen van de (interne) klant. Als tester ben je het geweten van het team. Kwaliteit is een teamverantwoordelijkheid, maar jij bent de expert die het team daarin meeneemt. 

Jouw takenpakket is uitgebreid en afwisselend. Zo hou jij je dagelijks bezig met:

Testontwerp en -uitvoer
 • Het beoordelen van de uitgangsdocumentatie, requirements en acceptatiecriteria en daarbij bepalen van de (test)impact en risico’s.
 • Toepassen van relevante testspecificatietechnieken om requirements en risico’s af te dekken 
 • Specificeren van logische testgevallen en vastleggen daarvan
 • Opstellen van testscenario’s met gebruik van Gherkin methodiek en vastleggen daarvan
 • Automatiseren van testscenario’s die daarvoor in aanmerking komen
 • Uitvoeren van de definitieve, geautomatiseerde en/of handmatige testscenario’s en beoordelen van de testresultaten.
 • Vastleggen van je bevindingen vast en bespreken daarvan met de betrokken stakeholders
 • Adviseren over livegang (vrijgaveadvies)
Testautomatisering inrichten en uitvoeren
 • Realiseren van een geautomatiseerde regressietestset, volgens de binnen VGZ geldende kaders en richtlijnen voor testautomatisering
 • Beoordelen van de testresultaten en rapporteren hierover aan het team
 • Onderhouden van de scripts zodat deze altijd up-to-date zijn
Testcoördinatie 
 • Zorgdragen voor de coördinatie van testen waarbij sprake is van samenhang met changes/projecten van andere teams, denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een ketentest
 • Coördineren van gebruikersacceptatietesten

lees meer

Functie-eisen Dit breng je mee

Jij hebt al een aantal jaren ervaring opgedaan als tester, en kan je bevindingen op een goede manier overbrengen aan je teamgenoten en andere stakeholders. Je werkt gestructureerd en houdt overzicht, ook wanneer je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Het team is zelforganiserend, dat biedt je veel vrijheid maar vraagt ook van jou dat je actief meedenkt over hoe het morgen beter kan dan vandaag. Je deelt je kennis en leert graag van anderen, zodat het hele team zich blijft ontwikkelen.

Daarnaast beschik je over:
 • Een afgeronde relevante opleiding op Hbo-niveau in de richting van informatica of soortgelijk;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een Agile omgeving; 
 • Een TMAP foundation certificering;
 • Uitgebreide kennis van verschillende moderne en traditionele testmethodieken;
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met softwareontwikkeling, standaardpakketten en de implementatie daarvan;
 • Technische kennis van SQL, coded UI en .NET is een pre, evenals kennis van Zorgprocessen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.657 - € 3.698 p/m
Overige info Jouw sollicitatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Tester? En wil jij daarbij een belangrijke bijdrage leveren aan de Zinnige Zorg strategie van VGZ? Solliciteer dan vandaag, wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. 

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Menno ten Horn, Recruiter bij Coöperatie VGZ.

Aanvullende informatie over de teams

Team Zorginkoopapplicaties

De Web-teams KCN/OBT en VECOZO ZIP zijn dé digitaliseringspartners van Zorginkoop binnen Datacare.  De tools die dit team maakt leveren een onmisbare bijdrage aan de offertebeoordeling, digitaal contracteren, afrekenen van contractafspraken en ontsluiten van diverse informatiebronnen (financiële ratio's, prognosedata, etc.). Zo worden vaak lange en complexe processen rondom Zorginkoop sterk versimpeld, wat resulteert in kortere doorlooptijden en aanzienlijk lagere kosten. Er wordt daarbij nauw samengewerkt met de teams CRM (Salesforce) en Customer Intelligence (data science). In het team zitten alle specialisten die nodig zijn om ieder opdracht snel en succesvol af te ronden. Denk daarbij aan ontwikkelaars, testers, informatie analisten en functioneel beheerders. 

Team Web Langdurige Zorg

Binnen het team Web Langdurige Zorg staat het proces van declareren centraal. De applicaties in .NET zijn hiervoor de basis. In een dynamische omgeving geven we de applicaties vorm naar wensen van de gebruiker en op basis van aanpassingen in de wet- en regelgeving. Zo zorgen we ervoor dat de gebruiker optimaal gemak ervaart en snel en zelfstandig zorg kan declareren.

Team CRM (Salesforce)

Binnen het CRM team van Data Care wordt gewerkt aan het onderhoud en de doorontwikkeling van de CRM applicatie Salesforce. Salesforce wordt binnen vrijwel alle bedrijfsonderdelen van VGZ gebruikt voor het ondersteunen en/of uitvoeren van de CRM processen. We werken in een dynamische Agile omgeving waarbij we als team het maximale uit de mogelijkheden van de cloud applicatie Salesforce proberen te halen. Dit doen we voor (en met) onze gebruikers en klanten. 

Binnen ons team hebben we behoefte aan analytische versterking met kennis van Salesforce. Een collega die de juiste vragen weet te stellen, maar misschien belangrijker nog, onze gebruikers een goed advies kan geven. Een advies dat aansluit bij de behoefte van de gebruikers en dat past binnen de (snelle) doorontwikkeling van onze applicatie.

Ook VGZ doet er alles aan om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Een van deze maatregelen is dat er zoveel mogelijk thuis gewerkt wordt. Betekent dit dat wij geen kennismakingsgesprekken meer voeren? Absoluut niet! Vanaf nu vindt de sollicitatieprocedure gewoon via digitale kanalen plaats. Dus heb jij jouw droombaan gezien bij VGZ? Neem dan zeker contact met de collega's van recruitment op.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Draag bij aan jouw toekomst, die van VGZ en Zinnige Zorg

Vanaf je eerste werkdag als Tester bij Coöperatie VGZ, werk je niet alleen aan jouw en onze toekomst, maar ook de toekomst van Zinnige Zorg, waarin we een betere zorg en service tegen lagere kosten kunnen bieden. Een spannende weg, die van je vraagt dat je niet alleen nieuwe oplossingen ziet, maar oplossingen ook met gezond verstand weet uit te voeren.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als moderne, ambitieuze marktleider investeren we dan ook in jouw kracht, ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. En in slimmer en flexibeler werken. Je reist gratis met de trein en eventuele gezinsleden profiteren net als jij van korting op je ziektekostenverzekering. Je krijgt een vakantietoeslag én een vaste eindejaarsuitkering. Daarnaast is er een goede pensioenregeling waar je automatisch aan deelneemt. Middels het Keuzebudget kies je een aanzienlijk deel van de arbeidsvoorwaarden zelf, omdat alleen jij weet wat voor jou van toegevoegde waarde is.

We investeren graag in de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden en dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je bijvoorbeeld om opleidingen te volgen. Wellicht kan dit intern, waarbij je leert van je eigen collega's. Maar als je trainingsvraag niet intern beantwoord kan worden, is het ook mogelijk om extern een opleiding te volgen. Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door je te blijven ontwikkelen, lef te tonen en verschil te maken in een wereld die voortdurend verandert.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures App Tester in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven