Vacature Informatie Analist Middleware / OFM - Arnhem

Arnhem

VGZ
 • VGZ
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een ervaren informatie analist met sterk ontwikkelde analytische skills en affiniteit met techniek, en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor onze OFM applicaties zijn wij op zoek naar een enthousiaste informatie analist. Iets voor jou? Bekijk dan snel deze vacature. 

Dit ga je doen

Oracle Fusion Middleware (OFM) is een platform dat wij gebruiken om onze applicaties met elkaar te verbinden. Deze applicaties worden door collega's binnen alle divisies van VGZ gebruikt. Dit betekent dat je overal in het bedrijf contacten hebt en onderhoudt. Wanneer er een vraag vanuit de business wordt gesteld over (door)ontwikkeling van de applicaties, ga jij het gesprek aan. Nadat je het wensenlijstje van de gebruiker(s) compleet hebt, werk je dit uit in requirements. Vervolgens overleg je met de Product Owner (die verantwoordelijk is voor de backlog) of het project ingepland kan worden. Krijg je groen licht? Dan verwerk je de requirements in bouw- en testbare specificaties waarmee de OFM ontwikkelaars aan de slag kunnen. Tijdens de realisatiefase onderhoud je nauw contact met de ontwikkelaars en testers.

lees meer

Functie-eisen Dit breng je mee

Met jouw kennis en ervaring weet je goed in te schatten wat wel en niet mogelijk is en welke oplossing past bij de wens van de gebruiker. Je bent communicatief sterk en weet complexe informatie helder over te brengen aan collega's binnen en buiten je eigen afdeling. Je bent een echte teamspeler die oog heeft voor eigen kwaliteiten en grenzen, en samen met collega's zoekt naar het gemeenschappelijke optimale resultaat. Je bent een kei in verwachtingsmanagement en kan wanneer nodig ‘nee' verkopen. Daarnaast beschik je over:
 • Een afgeronde opleiding op Hbo-niveau (richting Informatica) 
 • 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, liefst in de (zorg)verzekeringswereld
 • Kennis van Service georiënteerde architectuur
 • Een IREB Foundation certificaat of vergelijkbare kwalificatie
 • Ervaring met het modelleren van complexe informatie- en procesmodellen
 • Kennis van gangbare concepten zoals SOAP/XML, REST/JSON, UML is een pré
 • Kennis van Oracle Fusion Middleware is een pré, evenals kennis van Lean/Agile/Scrum

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.479 - € 4.969 p/m
Overige info Draag ook bij aan Zinnige Zorg

Vanaf je eerste werkdag als Informatie Analist bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een organisatie die werkt aan zinnige zorg. Dat is betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Zo wordt de zorg elke dag beter en blijft deze ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar.

Stel jij jezelf elke dag de vraag: hoe kan het morgen beter dan vandaag? Wij ook! Daarom helpen wij je graag bij het realiseren van jouw doelen. Zinnig zijn, is kritisch zijn. Hiervoor durven we gewoontes en patronen te doorbreken. Blijf jezelf ontwikkelen, toon lef en maak samen met ons het verschil. Alleen zo geef je vorm aan jouw toekomst.

Jouw sollicitatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen de IT? En wil jij bijdragen aan de Zinnige Zorg strategie van VGZ? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. 

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Menno ten Horn, Recruiter bij Coöperatie VGZ.

Ook VGZ doet er alles aan om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Een van deze maatregelen is dat er zoveel mogelijk thuis gewerkt wordt. Betekent dit dat wij geen kennismakingsgesprekken meer voeren? Absoluut niet! Vanaf nu vindt de sollicitatieprocedure gewoon via digitale kanalen plaats. Dus heb jij jouw droombaan gezien bij VGZ? Neem dan zeker contact met de collega's van recruitment op.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatie Analist in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem