Vacature Monitoring Specialist - Rijswijk (ZH)

Rijswijk (ZH)

Nederlandse Loterij
 • Nederlandse Loterij
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij de functie Monitoring Specialist bij Nederlandse Loterij vanaf het begin professionaliseren? En zoek jij naar een rol waarin je veel vrijheid en zelfstandigheid hebt? Word dan Monitoring Specialist bij Nederlandse Loterij!

Functie
Het IT landschap van Nederlandse Loterij breidt gaandeweg uit naar meer systemen. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig met het opzetten van een nieuwe gateway. Jij als Monitoring Specialist zorgt ervoor dat het gehele systeem aan staat en dat alles doet wat het zou moeten doen. Ook voor de nazorg van onder andere de storingen ben jij verantwoordelijk. Op dagelijkse basis controleer je de SLA gegevens en acteer je snel en adequaat op mogelijke storingen. Je bent in staat om de vertaling hiervan te kunnen maken.

Je werkt nauw samen met de Technisch Applicatiebeheerder, die op zijn beurt de agents inbouwt en jij zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd worden. Ook voor het bouwen van een eigen suite draai jij je hand niet om. Normaal gesproken krijgt iedereen bij een incident in de organisatie de vraag: Wat is er aan de hand? Met jouw kennis en kunde in huis ben je dat voor en kun je tijdig herleiden welke onderdelen invloed hebben op een incident.

Je bent in staat om de implementatie zelfstandig te doen en daarin denk je natuurlijk volop mee met het proces wat daaraan vooraf gaat. De designkant neem je ook voor je rekening, omdat dit er nu eenmaal bij hoort. Nederlandse Loterij gaat toe naar een landschap dat 24/7 beschikbaar is. De samenwerking met onze Servicedesk is hierin essentieel, zowel tijdens als buiten kantooruren. Het leuke aan deze functie is dat het volledig nieuw is en aan jou de uitdaging om dit uit te bouwen, het monitoring landschap waar we naartoe moeten in te toekomst uit te tekenen. Hier sluit je componenten op aan en je bepaalt de beheersstructuur. Uiteindelijk finetune je de processen en leren we gezamenlijk proactiever te zijn en te innoveren. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij Nederlandse Loterij om jezelf te ontplooien en invloed te hebben op je collega's. Een mooie bijkomstigheid is het ruime budget waarmee je uit de voeten kunt.

Jouw verantwoordelijkheden:
 • Je bent verantwoordelijk voor de controle en montioring van de werking van alles systemen en processen van de in- en externe klanten;
 • Je lost problemen op door een correcte troubleshooting;
 • Je hebt contact met alle betrokken partijen/stakeholders;
 • Je maakt naast de uitvoering ook het ontwerp van de implementatie van monitoring
 • Je doet zelfstandig analyses van meldingen en oplossingen vinden plaats aan de hand van de voorgeschreven procedures.
Hierbij leg je de focus op security, stabiliteit en foutloze executie. Je houdt de documentatie zelf goed en nauwkeurig bij.

 

lees meer

Functie-eisen Functie eisen
 • Afgeronde WO/HBO+ opleiding in richting van IT (informatica/netwerkbeheer/security);
 • 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie (of development)
 • Kennis van Powershell, Python, Bahs, Java, .Net of andere programmeertalen
 • Datagedreven mindset.
Ben je daarnaast ook bekend met New Relic, Azure en/of Data Dog? Dan is dat zeker een pré. Als persoon ben je communicatief vaardig en neem je ervaring mee, bij voorkeur uit een helpdesk omgeving of je hebt grote interesse in netwerking.

Aanbod
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid in een uitdagende functie in een open, informele omgeving waar samenwerking belangrijk is.Een fulltime functie, je start met een jaarcontract en hebt uitzicht op een vaste baan.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om in overleg thuis te werken
 • Een jaarlijks opleidingsbudget om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en telefoon, een bonusregeling, 13 ADV-dagen naast 27,5 vakantiedagen en de mogelijkheid tot onbeperkt gebruik van onze sportschool met personal trainer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Nederlandse Loterij is de overkoepelende organisatie van Staatsloterij, Toto, Lotto, Eurojackpot, Lucky Day, Miljoenenspel en Krasloten. Jaarlijks spelen miljoenen Nederlanders mee met onze spellen. Tegelijkertijd wordt de kansspelmarkt steeds competitiever, daarom kunnen wij alleen succesvol zijn met een dynamische en professionele organisatie. Natuurlijk kan dat alleen met de juiste medewerkers die het maximale uit hun talenten willen halen.Zo hopen we uiteindelijk bij te dragen aan ons einddoel: Nederland gezond en gelukkig te maken. Dit doen we natuurlijk met onze prijzen, maar ook door onze opbrengst af te dragen aan de Nederlandse samenleving, aan de sport via NOC*NSF en aan achttien goede doelen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Vragen?
Omschrijft deze functie jou helemaal? Reageer dan snel! Wij ontvangen graag je motivatie en CV via onderstaande sollicitatiebutton. Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Mijke Steenhuisen. [email protected] 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature of het ongevraagd toesturen van CV’s wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Mijke Steenhuisen
0703216600
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Specialist in Rijswijk (ZH) Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rijswijk (ZH)