Vacature Service Level Manager | Eurofiber - Almere

Almere

Eurofiber
 • Eurofiber
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Technologie is niet meer weg te denken uit de moderne samenleving, dat vraagt om hoogwaardige digitale infrastructuren. Ga jij jezelf hiervoor inzetten? Ben jij sterk communicatief en graag onze ambassadeur bij service vraagstukken? Vertrouwen opbouwen, eigenaarschap nemen en klantgericht werken behoren tot jouw master skills? Binnen Eurofiber krijg jij de kans om die verder te ontwikkelen, te delen en hiermee een bijdrage te leveren aan de digital society. Een society waarin we het beste in elkaar naar boven halen. Dat vraagt om jou.

De functie
In de rol van Service Level Manager bouw jij mee aan een sterke klantbeleving. Je bent aanspreekpunt voor een selectie partners en klanten (en management intern) ten aanzien van het geleverde Service Level. Je vergelijkt de werkelijke performance met vooraf gedefinieerde afspraken. Je achterhaalt de oorzaak van storingen om ze (indien noodzakelijk) toe te kunnen lichten aan de klant. Hierbij kijk je naar de genomen stappen en oplossing, maar ook naar de stappen om zaken in de toekomst te voorkomen en/of beter in te richten. Op elk moment heb je inzicht in de performance van het netwerk. Je maakt zelf de rapportage en je bent voorbereid met tekst en uitleg bij service overleggen met de klant en partners. Je speelt een actieve adviserende rol omtrent onze KPI’s en Service Levels, beoordeel je aanbestedingen op impact en afwijkingen met betrekking tot beheer en adviseert daarbij het (account) management en het bid team. Ook borg je deze afwijkingen door ze goed te documenteren en te communiceren binnen de organisatie.
Klantwensen maak je kenbaar in de interne organisatie om verbeteringen te stimuleren. Uiteraard ben je secuur en kijk je met kritische blik naar het werkveld. Werken binnen een commerciële infra/IT-organisatie is voor jou weggelegd en je weet te schakelen met diverse professionals, klanten en leveranciers.

lees meer

Functie-eisen Wat wordt er van jou verwacht?
 • Hbo niveau
 • Ongeveer 3 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring in een telecom, infra of IT-omgeving
 • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden
De maatschappelijke en technologische uitdagingen van nu vragen om een Service Level Manager met vergelijkbare werkervaring binnen de telecom. Daarnaast beschik je over aantoonbare kennis en ervaring in telecommunicatie met glasvezel (Dark Fiber), WDM, Ethernet en IP-gebaseerde netwerkdiensten (zoals transmissie, Layer 2 en Layer 3 oplossingen: o.a. VoIP, WiFi, IP-VPN). Als professional ben je communicatief vaardig en een waardig contactpersoon die in technische termen de IT-manager bij de klant te woord kan staan, maar ook in staat is om zaken uit te leggen aan contactpersonen die niet technisch onderlegd zijn.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Over Eurofiber
Eurofiber verbindt bedrijven, overheden, steden en economieën met elkaar. Dit doen wij met ons eigen open glasvezelnetwerk en datacenters, waarmee we onze klanten toekomstbestendige cloud- en connectiviteitsoplossingen bieden. Al sinds 2000 staan wij aan de basis van innovatie en laten wij onze klanten het potentieel van de digitalisering ten volle benutten.

Onze ruim 400 medewerkers zijn allemaal experts op hun vakgebied en vormen met elkaar ons slimme netwerk. Met dit relatief kleine maar snelgroeiende team ontwikkelen en exploiteren wij een digitale infrastructuur die vitaal is voor economie en maatschappij. Zo maken wij bijvoorbeeld meer dan 50% van al het mobiele dataverkeer in Nederland mogelijk en verbinden wij 92 procent van alle datacenters in Nederland.

Eurofiber beschikt over een glasvezelnetwerk van 33.000 kilometer in de Benelux en Noord-Frankrijk en elke week komt hier 40 kilometer bij. We hebben acht eigen datacenters en bieden oplossingen voor volledig flexibele interactie tussen meer dan 70 datacenters. Bij elkaar maakt dit ons de lifeline for the digital society.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat bieden we jou?
 • Een dienstverband van 40 uur per week
 • Een bonusregeling en dertiende maand
 • 29 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40 uur)
 • Een collectieve zorgverzekering en tegemoetkoming in ziektekosten
 • De mogelijkheid tot thuiswerken
 • Een lease auto
Bij Eurofiber staat kwaliteit en service aan de klant voorop. Naast een afdeling die verantwoordelijk is voor onze infrastructuur is er uiteraard ook een gespecialiseerde afdeling voor onze diensten, dit is binnen Eurofiber de afdeling Network Monitoring Center (NMC). Deze afdeling is verantwoordelijk voor het monitoren van het netwerk, het oplossen van incidenten en het begeleiden van gepland onderhoud. Binnen dit ondernemende team ben jij aanspreekpunt met betrekking tot het Service Level en escalaties bij een selectie aan klanten en partners.
Onze visie focust op een open netwerk met een apart aangeboden infrastructuur en ICT-diensten, hiervoor kijken we naar de snelle ontwikkelingen binnen de markt en de kansen die deze ons bieden. Tegelijkertijd staan we ook stil bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Want wij geloven in de kracht van onze medewerkers en de must om in hen te investeren.

Meer informatie
Is deze vacature iets voor jou? Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie. Belangrijk om te weten is dat een assessment onderdeel kan uitmaken van de sollicitatieprocedure. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Ron van Mourik, corporate recruiter via 06-18299539.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Ron van Mourik
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Almere