Vacature IT-Support Medewerker - De Kwakel

in De Kwakel

OZ Export
  • OZ Export
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Een hybride IT-landschap met 350 werkplekken verspreid over een bedrijfshal van 36.000 m2. Als Support Medewerker IT de uitdaging ervoor te zorgen dat jouw collega’s kunnen werken. Kan OZ Export in Aalsmeer dit aan jouw expertise overlaten?

Wat ga je doen?
Jij, de IT-Support Medewerker, bent hét eerste aanspreekpunt voor gebruikersvragen op het gebied van IT. Dit doe je vanaf jouw werkplek op afstand of je gaat naar de collega toe. Lopend of met de bedrijfsfiets. De keuze is aan jou.

Werkplekbeheer, aanmaken van nieuwe users, controleren van back-ups en oplossen van gebruikersproblemen met e-mail, de printer of Excel. Een greep uit jouw veelzijdige functie. Gebruikersaanvragen komen telefonisch, via het ticketsysteem of mail op jullie afdeling binnen. OZ Export draait op een Microsoft Windows omgeving met producten als HP en Cisco.

Jouw team
Samen met jou bestaat de afdeling ICT uit 5 collega’s. Op de afdeling zijn we direct maar altijd met respect voor elkaar. Zo weet je precies wat je aan elkaar hebt. Een voor een serieuze harde werkers waar ook zeker ruimte is voor gezelligheid. We doen het met z’n allen en ondersteunen elkaar waar nodig.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Proactief, jij ziet het werk liggen en pakt dit zelfstandig op. Ook de flexibiliteit om eens in de drie maanden in het weekend te werken, vinden wij fijn.

Verder vragen wij:
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op een IT-afdeling;
  • Ervaring met Windows server en Microsoftproducten is een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wie zijn wij?
Het aanbieden van het meest complete en brede assortiment snijbloemen ter wereld rechtstreeks vanuit de kwekers of de grote bloemenveilingen. Dat is wat OZ Export, een zuster van de Dutch Flower Group, doet. Onze klanten? Groothandels verspreid over 130 verschillende landen, maar voornamelijk Europa. Sinds 1959 is OZ Export gevestigd in het hart van de Nederlandse bloemenhandel, Aalsmeer. De combinatie van het robuuste van een groot bedrijf en toch persoonlijk, maakt ons als bedrijf uniek.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een goed salaris;

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. De Kwakel