Vacature Data Engineer | VGZ - Arnhem

Arnhem

VGZ
 • VGZ
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij maken al veel gebruik van (big) data voor het verbeteren van onze dienstverlening, onze bedrijfsprocessen en tal van andere zaken. Maar waar kunnen we nog meer winst behalen door het gebruik van data? Ga jij met ons iedere data-uitdaging aan? Reageer dan snel op deze vacature.

Dit is wat je gaat doen
Als senior data engineer ben je de rechterhand van de afdelingsmanager. Je houdt je minder bezig met de operatie, en besteed je tijd vooral aan het verbeteren van processen en standaarden, aansturen van je collega’s en representeren van de afdeling in de business. Belangrijke overkoepelende taken zijn:
 • Het professionaliseren van het vakgebied (o.a. hypothese-ontwikkeling, onderzoekstechnieken, datamining, big-data technieken, statistiek, visualisatie technieken, toegankelijke databronnen etc.).
 • Een belangrijke bijdrage leveren aan het naar een hoger niveau tillen van data-driven research binnen Coöperatie VGZ.
 • Fungeren als senior en vraagbaak binnen het team. Je draagt je kennis en inzicht over aan medewerkers en overige betrokkenen.
 • Het bijhouden van je kennis over technische ontwikkelingen op het vakgebied, maar ook het marktaanbod voor data-oplossingen.
Bij complexere werkzaamheden doen we een beroep op jouw expertise om de medewerkers te ondersteunen bij:
 • Participeren in innovatieve projecten, bewaken van de samenhang tussen architectuur, data en/of applicatie en hierbinnen een expertrol vervullen.
 • Onafhankelijk signaleren van mogelijkheden voor verbetering/vernieuwing en structureel verbetervoorstellen doen voor bijvoorbeeld toepassing- of het beheer van data.
 • Adviseren en rapporteren op tactisch en strategisch niveau ten aanzien van de mogelijkheden voor (eigen) ontwikkeling of ontwikkeling van de competentie data engineering
Als senior data engineer ontvang je hiërarchisch leiding van de manager data science & innovatie of de manager data engineering en geef je zelf functionele aanwijzingen aan collega’s in hetzelfde vakgebied. Ook ondersteun je de leidinggevende m.b.t. visievorming door informatie te verzamelen, te verwerken en aan te bieden. Naar de business toe treed je op als vertegenwoordiger van Data Care. Je bent spreekbuis voor het team en staat bijvoorbeeld tijdens de QBR (quartertly business review) op het podium om de aanwezigen duidelijk te maken wat wel en niet geprioriteerd wordt door het team, en waarom. Dit doe je in begrijpelijke taal en onderbouwd met feiten. Jij neemt mensen mee en overtuigt ze.

lees meer

Functie-eisen Dit breng je mee
Om in aanmerking te komen voor deze functie, dien je te beschikken over:
 • Een afgeronde opleiding op wo-niveau, aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Agile/DevOps werken kost jou geen enkele moeite en je ziet werken met de diverse moderne tools, -cloud oplossingen en -technieken als een uitdaging;
 • Programmeerskills in diverse talen zoals R, Python en uiteraard SQL;
 • Kennis van technieken als Jenkins of Pyspark;
 • Aantoonbare kennis van data extractie en transformatie tools;
 • Goede communicatieve – en coaching vaardigheden

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.089 - € 4.825 p/m
Overige info Draag ook bij aan Zinnige zorg
Vanaf je eerste werkdag als data engineer bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een organisatie die werkt aan zinnige zorg. Dat is betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Zo wordt de zorg elke dag beter en blijft deze ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar.

Stel jij jezelf elke dag de vraag: hoe kan het morgen beter dan vandaag? Wij ook! Daarom helpen wij je graag bij het realiseren van jouw doelen. Zinnig zijn is kritisch zijn. Zinnig zijn maakt het verschil. Hiervoor durven we gewoontes en patronen te doorbreken. Blijf jezelf ontwikkelen, toon lef en maak samen met ons het verschil. Alleen zo geef je vorm aan jouw toekomst.

Jouw sollicitatie
Dit is jouw kans om een bijdrage te leveren aan de transitie van traditioneel naar modern, wendbaar en zelfondernemend. Dankzij jouw expertise is VGZ in staat om voorloper te zijn én te blijven. Solliciteer vandaag nog via onderstaande knop. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Menno ten Horn
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem