Vacature Cyber Security Specialist bij Coöperatie VGZ - Arnhem

in Arnhem

Coöperatie VGZ
 • Coöperatie VGZ
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 38 uur p/w
Functieomschrijving Cybersecurity is anno 2019 belangrijker dan ooit. We leven in een wereld waarin we onze bankzaken online regelen, aankopen doen en elkaar op tal van platforms digitaal tegenkomen. Technologie maakt het leven vaak gemakkelijker. Maar er is ook een andere kant. Ben jij hét antwoord op cyberissues?

Dit is wat je gaat doen
Coöperatie VGZ digitaliseert. Cybersecurity is van cruciaal belang voor een veilige transformatie naar een digitale dienstverlening en samenwerking. Als Cyber Security Specialist houd jij je bezig met zowel de technische als niet-technische aspecten op het veelzijdige gebied van cyber security. Denk hierbij aan het opstellen van het tactisch beleid op basis van het cyber security beleid, het maken van risicoanalyses, het testen van controls in onze GRC-tooling, toetsen van changes en het oplossen en ondersteunen van security incidenten.

Digitale vrijheid bereik je niet alleen. Binnen VGZ bundelen wij expertises om samen te werken aan een digitaal weerbare zorgverzekeraar. Jij hebt dagelijks contact met de collega’s van de afdeling Data Care. Enerzijds toets je de toepasbaarheid van jouw beleid in de Data Care- en leveranciersomgeving. Anderzijds zorg jij voor de juiste doorvoering van de implementatieplannen door de specialisten van Data Care.

Jij werkt aan zowel de tactische als de menselijke kant van cyber security. Het is aan jou om de organisatie te wijzen op verschillende preventie, detectie-, respons- en herstelmaatregelen. Jij zorgt voor de juiste naleving van beleid, maatregelen en procedures en spreekt collega’s aan op hun verantwoordelijkheid.

Dankzij jou is VGZ in staat om op een veilige manier digitale samenwerkingen aan te gaan met klanten en leveranciers.

lees meer

Functie-eisen Dit breng je mee
Met wie je ook spreekt, jij staat achter jouw beleid rondom cyber security en bent in staat je toehoorder te enthousiasmeren, motiveren en overtuigen. Jij weet de juiste expertises te verbinden en bewaart het overzicht inzake alle activiteiten die gedaan moeten worden in het veelzijdige gebied van cyber security.

Verder beschik jij over:
 • Een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van Bedrijfskunde of Informatica
 • CISSP, CISA of CISM certificaat
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving
 • Kennis van de relevante marktstandaarden op het gebied van Informatiebeveiliging (ISO27001 en ICT beheer standaarden zoals CobIT)

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving De technische ontwikkelingen gaan razendsnel en de wereld waarin wij als zorgverzekeraar opereren verandert voortdurend. Stilstaan is voor ons dan ook geen optie.

Coöperatie VGZ is één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland. Onze collega’s vormen een enthousiaste en gedreven organisatie en werken samen aan zinnige zorg: betere zorg voor patiënten tegen lagere kosten. Elke dag weer.

Wij voeren de zorgverzekering uit voor verschillende merken. Het hoofdmerk is VGZ. Daarnaast bestaan er nog acht andere merken, namelijk: Univé, Zekur, Bewuzt, UMC Zorgverzekering, IZA, IZZ, SZVK en Zorgzaam. In totaal verzekert de coöperatie bijna 4 miljoen klanten. Dit doen we zonder winstoogmerk.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem