user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Datawarehouse Specialist / ETL Ontwikkelaar

in Rijswijk

Nederlandse Loterij
 • Nederlandse Loterij
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Functieomschrijving Heb jij interesse in de wereld van informatiekunde en heb jij ervaring met SQL en ETL tooling? Heb jij gevoel voor data en processen en heb je ervaring met databases en datawarehouses ? Denk dan eens aan een baan als Datawarehouse Specialist / ETL Ontwikkelaar bij de Nederlandse Loterij!

Functie
In de functie van Datawarehouse Specialist / ETL Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het beheren van data stromen uit diverse bronsystemen tot aan gebruiksklare data structuren voor business doeleinden. Je bent verantwoordelijk voor een belangrijk deel van de informatievoorziening van de Nederlandse Loterij. De ontwikkelingen op de Nederlandse kansspelmarkt maken deze rol zeer dynamisch. De Nederlandse Loterij zal met het oog op de opengaande online kansspelmarkt in Nederland moeten kunnen inspelen op de veranderende behoefte van onze klanten. Bij de ingang van de KOA wet, zullen wij nieuwe kansspelen mogen aanbieden zoals live sports betting en casino games. De afdeling Informatie Management zal deze snelle en dynamische toekomst op data gebied gaan managen.

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren o.a.:
 • Ontwikkelen en beheren van data stromen binnen de ETL tooling t.b.v. het corporate data warehouse
 • Zorgdragen voor een compleet Data Warehouse;
 • Bewaken van kwaliteit en integriteit van gegevens;
 • Adviseren over het toevoegen, wijzigen c.q. verwijderen van gegevens;
 • Borging en monitoring groei van het Data Warehouse en bruikbare adviezen geven over de performance en groei;

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven specialist met een sterk analytisch denkvermogen en een proactieve werkhouding. Je bent communicatief vaardig, een echte teamplayer en je staat sterk in je schoenen. Verder beschik jij over:
 • Afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld in richting van informatica);
 • Kennis en ervaring met SQL;
 • Kennis en ervaring met data warehousing;
 • Kennis en ervaring met ETL tooling (IBM Datastage is een pré);
 • Kennis en ervaring met dimensioneel modelleren.
Aanbod
Je komt terecht op afdeling Information Management. Iedere functie is bij ons een onmisbare schakel. Dat betekent dat jouw impact groot is en wij geven je dan ook de ruimte om jezelf en de functie verder te ontwikkelen.

Verder bieden wij je:
 • Fulltime dienstverband;
 • Marktconform salaris;
 • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Vragen?
Herken jij jezelf in deze functie en wil jij ook deel uit maken van deze dynamische omgeving? Solliciteer dan direct! Wij ontvangen graag je motivatie en CV via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze Recruiter Kirsten Trarbach via 070-3021625.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Organisatie
Werken bij Nederlandse Loterij betekent werken in een dynamische professionele organisatie. Om in de competitieve kansspelmarkt succesvol te blijven, bouwen we constant aan een wendbare en weerbare organisatie. Dat doen we met medewerkers die uitgedaagd en ondersteund worden het maximale uit hun talenten te halen.
Je komt te werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij willen Nederland gezond en gelukkig maken. Dit doen we door onze opbrengst af te dragen aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, aan de sport via NOC*NSF en aan achttien goede doelen.
We bieden vrijheid en zelfstandigheid in een stimulerende werkomgeving met veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen, een collegiale werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden het belangrijk dat je bij ons met plezier en trots je werk kunt doen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg