Vacature Embedded hardware engineer met ervaring en gevoel voor software in regio s-Hertogenbosch - Den Bosch

Den Bosch

Welvaarts Weegsystemen
  • Welvaarts Weegsystemen Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je bent een Embedded hardware engineer met ervaring en gevoel voor software

Wat ga je doen?
Als R&D engineer ga je werken aan de ontwikkeling van embedded computers welke bij vrachtauto’s worden ingebouwd. De elektronica vormt het hart van het weegsysteem en zit verbonden met krachtopnemers, diverse sensoren en klant specifieke randapparatuur zoals een navigatiesysteem en containeridentificatie. De systemen kunnen op diverse software platformen zoals Linux of meer realtime zoals Arduino/C++ gaan draaien.
Het te ontwikkelen product is dus een combinatie van hardware en software.

Hierbij krijg je te maken met het implementeren en testen van diverse hardware onderdelen zoals CAN-Bus, I2C, I2S, SPI, RS232/485 en GPIO. Deze hardware dient gelinkt te worden aan het gekozen microcontroller platform.

Je wordt onderdeel van een team wat verantwoordelijk is voor het verder ontwikkelen, testen en documenteren van de zowel de hardware en de software die in de vrachtauto ingebouwd wordt.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Opleiding/Ervaring:
    HBO werk -en denkniveau; Technische Informatica, Elektronica
    Ervaring in het ontwikkelen van embedded hardware
    Ervaring in een technische ontwikkelomgeving.
    Kennis van embedded Linux, embedded real time systemen

Competenties:
    Zelfstandig
    Oplossingsgericht
    Oog voor resultaat

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Overige info Wie zijn wij:
Wij produceren mobiele weegsystemen voor de transport- en inzamelingssector. Zowel de ontwikkeling, productie en opbouw van deze systemen gebeurt volledig in eigen beheer met ongeveer 30 personen in twee vestigingen. Onze R&D afdeling is een compact team, maar herbergt veel ervaring in verschillende competenties. Welvaarts kenmerkt zich door een open, informele werksfeer met korte communicatie lijnen, zowel intern als naar de eindgebruikers toe. Dit maakt dat we doelgericht te werk gaan en je breed betrokken bent bij een ontwikkeling of project.

Wat bieden wij:
We streven naar een open informele sfeer met korte lijnen binnen onze organisatie. Daarnaast zoeken we samen met jou naar een passend salaris bij jouw skills. We motiveren het volgen van gerichte scholingen en trainingen en zorgen voor een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Dan verzoeken wij je vriendelijk om ons te mailen of direct te bellen voor een afspraak.

Bij twijfel:
Wil je graag meer weten over de baan of over ons, kom dan vrijblijvend op de koffie en wij leggen het je allemaal persoonlijk uit en laten het je zien.

Wij horen graag van je!

Richard Welvaarts  [email protected]  073-6927927

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij produceren mobiele weegsystemen voor de transport- en inzamelingssector. Zowel de ontwikkeling, productie en opbouw van deze systemen gebeurt volledig in eigen beheer met ongeveer 30 personen in twee vestigingen.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!