Contactgegevens

Ridder Data Systems BV https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/f76f7a43cc411ee635315f4c4ac96cd8_logo_rds_nieuwjpg.jpg
Lorentzstraat 36-38
3846AX Harderwijk Gelderland NL

0341412984
Ridder Data Systems BV
Score: 9.9
Stemmen: 28

Ridder Data Systems BV

Lorentzstraat 36-38, Harderwijk

Ridder Data Systems BV

Ridder Data Systems BV is toonaangevend ERP leverancier en marktleider binnen de maakindustrie in Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor in Harderwijk bedienen wij met zon 100 medewerkers met name klantorder gestuurde en projectgestuurde MKB bedrijven. Wij zijn een zelfstandig, sterk groeiend en financieel gezond bedrijf. Onze aanpak kenmerkt zich door constante innovatiekracht, betrokkenheid en maatwerkoplossingen. Alle specifieke branchekennis en ruim 35 jaar ervaring komt samen in ons eigen ontwikkelde ERP systeem Ridder iQ.

Werken bij Ridder Data Systems BV? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
4 vervulde ICT vacatures
Technical Consultant ERP (vervuld)
Ridder Data Systems BV Als Technisch Consultant heb je een veelzijdige en uitdagende functie waarin je klanten adviseert en specifieke wensen vormgeeft in ons eigen ontwikkelde ERP systeem Ridder ..
Manager Integrations (vervuld)
Ridder Data Systems BV Heb jij ervaring in het aansturen en coachen van een team, het integreren van ERP-systemen/online oplossingen én ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is dit ..
UI/UX Designer (vervuld)
Ridder Data Systems BV Als Ridder Data Systems, onderdeel van de Trivest Software Group, zijn we de uitdaging aangegaan de maakindustrie dichter bij elkaar te brengen. Door laagdrempelige, ..
Support Medewerker ERP met ambitie richting IT Consultancy (vervuld)
Ridder Data Systems BV Ben jij op zoek naar een uitdagende starters functie in de IT en ambieer je een functie in de IT Consultancy? Als Support Medewerker ERP ben je het eerste aanspreekpunt ..
Bekijk ICT vacatures