Vacature Systeembeheerder (m/v) - Herten

Herten

Extern-IT BV
 • Extern-IT BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen?
Ben je op zoek naar een afwisselende en brede functie als systeembeheerder binnen een leuke organisatie? Ben je volledig thuis in de wereld van Microsoft waar onder office365 en kun je ook met andere systemen zoals Citrix, VMARE of VEEAM gemakkelijk uit de voeten? Vind je het leuk om je kennis en ervaring in te zetten om mensen te helpen met ICT-storingen en problemen? Dan komen we graag met je in contact!

Ons team is klein maar zeer enthousiast en sterk betrokken met de klant. De werksfeer is informeel, open, collegiaal en er is ruimte voor initiatief.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega systeembeheerder die mee gaat werken aan het verder professionaliseren van de ICT-omgeving. Daarnaast verwachten we van jou dat jij op alle vlakken proactief meedenkt over verbeterpunten in de ICT-infrastructuur.

Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor:
 • het installeren en operationeel houden van de geautomatiseerde informatievoorzieningen.
 • het opzetten, inrichten en onderhouden van de benodigde ICT-beheeromgeving.
 • het structureren en documenteren van de werkzaamheden.
 • het meewerken in projecten voor en bij klanten.
 • het meedenken de ICT-dienstverlening op een hoger niveau te brengen en te houden. het oplossen van storingen en problemen op systeem- en applicatieniveau.
 • het optimaliseren van de huidige ICT-omgeving.

lees meer

Functie-eisen Wat heb je nodig?
Je beschikt over een afgeronde ICT-opleiding op tenminste MBO+ of HBO niveau.
Je hebt, naast ruime ervaring, de nodige Microsoft- en/of Citrixcertificeringen. Tevens heb je kennis van Virtualisatie (server / applicatie) .

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je bent in staat overzicht te houden en efficiënt tot oplossingen te komen en maakt daarbij gebruik van kennis van collega’s en externe partijen. Je bent stressbestendig, flexibel en je hebt overtuigingskracht. Je kunt volledig zelfstandig opereren, maar bent ook een teamspeler. Daarbij zijn goede sociale en communicatieve vaardigheden vanzelfsprekend.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Over Extern-ITExtern-IT is een klein maar veelzijdig automatiseringsbedrijf dat gespecialiseerd is cloud computing diensten. Wij staan voor maatwerk op ICT-gebied met als doel het ontzorgen van klanten. We hebben klanten in de zorg, chemische- en medische industrie en werken voornamelijk met Citrix en Office365 oplossingen van Microsoft. We zijn ISO 27001 gecertificeerd en hechten grote waarde aan het zorgvuldig en veilig omgaan met persoonsgegevens.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat mag je verwachten?
wij bieden een contract voor minmaal 32 uur per week voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging;
Onderdeel van het werk is meedraaien met projecten bij en voor klanten
Extern-IT is gehuisvest in Herten
het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure;
Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van systeembeheerder en zou je er meer over willen weten? Dan kun je contact opnemen met Marcel Wewers (0475-729158)

Wil je solliciteren, stuur dan binnen 30 dagen je cv en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van Marcel Wewers.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Marcel Wewers
0475-729158
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Herten Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Herten