user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicedesk Medewerker

ICT Servicedesk Medewerker
DUVAK Automatisering B.V.
 • DUVAK Automatisering B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Dankzij jou worden onze klanten naar tevredenheid geholpen!
Omdat jij het leuk vindt om met verschillende mensen in contact te komen en hen te helpen bij allerlei voorkomende vragen en problemen op het gebied van IT. Als servicedeskmedewerker neem jij alle meldingen aan via telefoon, chat en/of mail. 70-80% van binnenkomende issues behandel je zelf. Denk bijvoorbeeld aan mailbox- of serverproblemen, het oplossen van foutmeldingen of oppakken van serviceverzoeken.

Maandag is aangebroken en jij kan niet wachten om een leuk verhaal aan je collega’s te vertellen over afgelopen weekend. Bij binnenkomst haal je een kop koffie en ondertussen start je vast je werkplek op. Gelijk valt jou op dat er al 10 melding in het systeem staan. Wat is hier aan de hand? Met je collega’s ga je hiermee direct aan de slag en jouw verhaal over het weekend bespreek je wel tijdens de lunchpauze. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor het aannemen, registreren, classificeren en escaleren van incidenten en het uitvoeren van wijziging- of serviceverzoeken.

Inmiddels ben je druk bezig met het verwerken van de tickets. Op dat moment belt er ook nog eens gebeld een collega op dat er problemen met haar laptop. Binnen 10 minuten heb je deze collega geholpen en kan zij weer aan het werk. Als servicedeskmedewerker ben jij sterk in communicatie en staat klantvriendelijkheid hoog in jouw vandaal. Tevens ben jij in staat prioriteiten te stellen. Aan het einde van de dag kijk jij met een tevreden gevoel terug omdat jij door hard werken met jouw collega’s de tickets hebt kunnen verwerken.

Niet geheel onbelangrijk, je gaat onder andere gebruik maken van:
 • Windows 10
 • Windows Server 2012/2016
 • Exchange 2013
 • Office 365
 • Skype for Business
 • Active Directory

lees meer

Functie-eisen Waarom ben jij voor ons de ideale servicedeskmedewerker?
 • Diploma MBO ICT niveau 4
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • ITIL- en recent MCSA certificaat is een pre
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Rijbewijs B
 • Dat jij alles op alles zet voor de ultieme klantbeleving
 • Samen met jouw creativiteit en servicegerichtheid kunnen we klanten pas écht blij maken.’

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving DUVAK is een inspirerende IT organisatie met een focus op IT Solutions, Managed Services & Detachering. DUVAK is opgericht in 1987 en wij houden ons o.a. bezig met het ontwerpen, implementeren, migreren & beheren van ICT infrastructuren!

Dit doen we zowel bij klanten op locatie als vanaf ons kantoor. Wat hier werken zo leuk maakt is de flexibiliteit, vele groeimogelijkheden en de sterke teamgeest. Onze cultuur is informeel en wij vormen een hecht team waarin iedereen iets over heeft voor elkaar. De kracht van DUVAK is kennis en persoonlijke betrokkenheid.
Onze werksfeer is te typeren als een omgeving waarin onze medewerkers plezier in het werk hebben, en goed met elkaar kunnen sparren. Sterker nog, dit moedigen wij alleen maar aan! Iets anders waaraan wij veel waarde hechten, is de ambitie van onze medewerkers. Wij moedigen het namelijk alleen maar aan dat onze medewerkers studeren en opleidingen volgen, wat ervoor zorgt wat wij mooie en uitdagende opdrachten kunnen aanbieden. Daarnaast houden wij altijd rekening met jouw reistijd, omdat we een goede balans in werk- en privé belangrijk vinden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat kan je van ons verwachten?
• Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie
• Een leaseauto
• 24 vakantiedagen, 8% vakantiegeld & 6 ATV dagen
• Een interessante pensioenregeling
• Certificeringen behalen kan bij ons en daarin zullen wij jou ook aanmoedigen! Waarbij wij jou uitstekende opleidingsmogelijkheden bieden. Ook het behalen van een Hbo-opleiding • behoort tot de mogelijkheden!
• Informele en leerzame bijeenkomsten zoals diverse personeelsevents, nieuwjaarsborrel en diverse (technische) trainingen.
• Informele werksfeer, korte lijnen en niet geheel onbelangrijk, gezellige collega’s

Waarom wil je bij DUVAK werken?
Wat wij doen is heel eenvoudig, wij helpen jou met het vinden van de juiste opdracht die past bij jouw kennis en ervaring. Of jij nu aan het begin van jouw carrière staat of al enkele jaren ervaring hebt. Samenwerken in een gezellig en gedreven team, successen (groots) vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze klanten, dat is waar DUVAK voor staat.

Wij hechten veel waarde aan jouw ambitie om door te groeien. Om jou hier in te stimuleren zullen wij in jou investeren door jouw goede opleidingsmogelijkheden te bieden. Niet geheel onbelangrijk, wij proberen altijd rekening met jouw reistijd, omdat we een goede balans in werk- en privé belangrijk vinden.

lees meer

Overige info Hopelijk heb ik je met deze functieomschrijving geïnspireerd om de stap te zetten naar een mooie vervolgstap in je carrière! Wil je toch nog een beetje meer geïnspireerd worden door 1 van onze collega’s en bijvoorbeeld een van onze kennissessies bijwonen of gewoon lekker racen in een van onze playseats tegen jouw nieuwe collega’s? Dan zie ik graag jouw sollicitatie tegemoet! Heb je vragen dan kun je natuurlijk ook bellen met Ted Bartels 06 33793175

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

lees meer

Contactpersoon Recruiter
088 980 8000
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Nieuw-Vennep Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuw-Vennep