Vacature Senior Data Analist - Utrecht

Utrecht

YER
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Over deze vacature

Ben jij data-gedreven? Ben jij in staat om de informatiebehoefte van de klant te beantwoorden middels data-analyse en vind jij het interessant om je expertise te delen met junior analisten? Dan hebben wij een zeer interessante vacature beschikbaar! Uitdagende rol, centraal in de organisatie als Senior Data Analist.

Functie

Als Senior Data Analist krijg je een centrale rol binnen het bedrijf en ben je verantwoordelijk voor de behoefte inventarisatie van de klant tot en met het bouwen van het dashboard.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een team met junior data analisten. Met je expertise beantwoord je vragen van de junioren en begeleid je hen bij hun werkzaamheden.

Tot slot hoort ook functioneel beheer van applicaties tot je werkzaamheden. Voor alle vraagstukken in de organisatie over deze applicaties ben jij het aanspreekpunt. 

lees meer

Functie-eisen
Profiel
  • Minimaal een behaalde Bachelor richting IT/Techniek;
  • Ervaring als Data Analist;
  • Kennis van PowerBI, Jedox of soortgelijke tools. 
Salarisinformatie Bruto € 3.250 - € 4.850 p/m
Overige info
Aanbod

Het salaris hangt af van het aantal jaren werkervaring en opleidingsniveau dat je meebrengt. Indicatie: € 3.250 tot € 4.850.

Bedrijfsomschrijving
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde aannemer in de infrastructuur en wordt al jaren genoemd als één van de beste werkgevers van Nederland.

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Analist in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht