Vacature Software Engineer C++ - Hengelo (OV)

Hengelo (OV)

YER
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Over deze vacature

Voor de Sensor afdeling zoeken wij getalenteerde C/C++ Software Engineers met passie voor techniek en de ambitie om carrière te maken in een hightech omgeving.

Functie

Door de Application groep worden complete radarapplicaties ontwikkeld. Dit gebied is een omvangrijk domein waaronder de aansturing van radarsystemen, het organiseren van de radaruitzendingen en het verwerken van de digitale informatiestroom valt. Het uiteindelijke doel is specifieke objecten, zoals bijvoorbeeld vliegtuigen en drones te detecteren, te volgen en dit in beeld te brengen op een operatorconsole. De ontwikkeling van deze softwarecomponenten en de integratie daarvan organiseren ze in Agile development teams waarin alle benodigde disciplines aanwezig zijn. Samen met collega engineers word je hiervoor verantwoordelijk.

lees meer

Functie-eisen
Profiel

Heb je een passie voor techniek en lijkt het je leuk te werken aan radar aansturingen en complexe algoritmes? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. De voorwaarde hiervoor is een afgeronde HBO of WO achtergrond op het gebied van software engineering, wis- of natuurkunde. We verwachten een ruime ervaring met de programmeertalen C en C++ en ervaring met het ontwikkelen van real-time software architecturen. Ervaring met andere programmeertalen zoals Java is een pré. Je bent creatief, open en flexibel en je kunt opereren als een teamspeler. Daarnaast ben je resultaatgericht, toon je initiatief en communiceer je op heldere wijze. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is noodzakelijk voor een goede functie-invulling.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om carrière te maken in de hightech omgeving. Zo zou je één van onze toekomstige System Engineers kunnen worden, met een goede domeinkennis en een brede kijk op systemen. Of wellicht ben jij de engineer met technisch inzicht en overzicht en ga je voor een rol als Software Architect. Onderscheid je je juist als een organisator? Dan kan een carrièrepad in de richting van Agile ScrumMaster of projectleider bij je passen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
Aanbod
  • Goede arbeidsvoorwaarden, met onder andere 40 vakantiedagen per jaar;
  • Ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
  • De mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, management, commercieel of internationaal vlak;
  • Een open en flexibele werkomgeving waarbij een goede work-life balance belangrijk is;
  • Een fijne werkplek in ‘Het beste gebouw van Nederland’ (Public’s Choice Award 2015) met een eigen Starbucks corner.

lees meer

Bedrijfsomschrijving
Bedrijf

Actief in de sectoren Aerospace, Defense en Security is deze organisatie met bijna 2.000 medewerkers en de topaanbieder van hightechbanen. Productinnovatie en snel inspelen op de nieuwste technologische mogelijkheden zijn onze drijfveren. Spraakmakende voorbeelden daarvan zijn radar-, communicatie- en command & controlsystems voor marineschepen en communicatie-, beveiligings- en betaalsystemen voor het bedrijfsleven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Hengelo (OV)
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Hengelo (OV)