Vacature Front-end architect - Arnhem

Arnhem

YER
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Over deze vacature

Houd jij je graag bezig met het nog beter verfijnen en ontwikkelen van applicaties? Ben jij op zoek naar een dynamische functie als Front-end Architect waarin je dagelijks bezig bent met de ontwikkeling van de core-software van onze opdrachtgever? Lees dan vooral verder!

Functie

Je werkt dagelijks mee aan het ontwikkelen van de core-software van onze opdractgever. Daarin zorg je voor doorontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van de code in de front-end programmatuur. Als Front-end Architect werk je aan de online applicatie, bouw je deze verder uit, verfijn je deze en denk je actief en vooruitstrevend mee over de ontwikkeling.

Je gaat een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de microfrontends, hierdoor krijg je de ruimte om met de nieuwste technieken te werken. Je verdiept je in de innovatieve mogelijkheden binnen het vakgebied en de toepasbaarheid ervan binnen onze opdrachtgever. Je bent een proactieve teamplayer. Er is veel onderling overleg om te zorgen dat er consistent gebouwd wordt en om kennis te delen. Je houdt sterk rekening met cross-browser- en cross-device compatibility, performance, accessibility en usability.

lees meer

Functie-eisen
Profiel
 • Je hebt een afgeronde opleiding op WO niveau met een technische achtergrond.
 • De afgelopen jaren heb je vooral gewerkt met Javascript, HTM5, CSS3, SASS en webpack.
 • Affiniteit of gewerkt met ReactJs, GraphQl, Apollo, Angular, js, ECMAScript 6 of NodeJS.
 • Je hebt een goed gevoel voor performance en (responsive) design.
 • Kennis van Jira en Git is een pre.
 • Je bent een proactieve aanpakker en kickt op het verbeteren van onze website performance. Dit doe je doorsteeds nieuwe of verbeterde technieken of kleinere optimalisatieslagen toe te passen.
 • Je draagt continue zorg voor een goede test coverage en test automatisering.
 • Je enthousiasme voor het werk uit zich in eigenaarschap en continue drang om te verbeteren.

lees meer

Overige info
Aanbod

Marktconform

Bedrijfsomschrijving
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een full-service marketing bureau voor duizenden webshops die online producten willen verkopen. Als verlengstuk van de online marketing afdeling van de aangesloten webshops vergroot onze opdrachtgever dagelijks de omzet, het marktaandeel en de klantenportfolio van haar klanten. Met een ambitieus team van circa 110 jonge en ervaren medewerkers werkt onze opdrachtgever continue aan de verdere optimalisatie van de klant. Alle beschikbare digital marketing kanalen worden ingezet om zoveel mogelijk shoppende consumenten te vinden, die wij matchen met het productaanbod van de bij onze opdrachtgever aangesloten webshops. Als toonaangevend technologie bedrijf runnen wij een high traffic site met dagelijks circa 500.000 bezoekers. Elke dag werken onze mensen samen om de enorme hoeveelheden data te verwerken zodat de website altijd actueel is voor de consument.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Arnhem
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem