Vacature Medior/Senior .NET developer - Amsterdam

Amsterdam

YER
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Over deze vacature

Een groeiende organisatie in web- en app-development heeft net een gloednieuwe vestiging geopend in Amsterdam. Daarvoor zoeken ze een enthousiaste .NET developer die mee wil werken aan toffe producten voor hun klanten, zoals o.a. Snappcar en Picnic. Omdat het een nieuwe vestiging betreft krijg je de kans om je stempel te drukken op de organisatie en te profiteren van de doorgroeimogelijkheden.

Functie

Er is een tof nieuw project gevallen en daarnaast zijn er steedsmeer bestaande en nieuwe klanten die deze organisatie vragen om hun te helpen bij het creëren van mobile en webapplicaties. De meeste projecten zijn in .NET, daarom is er versterking nodig op dit vlak!

lees meer

Functie-eisen
Profiel
  • Je hebt kennis en werkervaring (minimaal 3 jaar) met .NET
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt goede social-skills en vindt het leuk om met klanten in contact te staan
  • Je bent ondernemend en vindt het leuk om te werken in een omgeving waar je zelf je stempel op kan drukken

lees meer

Overige info
Aanbod

Naast een aantrekkelijk salaris, krijg je elke dag een uitgebreide lunch en is er mogelijkheid tot kennisdeling en ontwikkeling. Daarbovenop krijg je medezeggenschap in de bedrijfsvoering en kun je dus verschil maken. Om je de ruimte te geven is gedeeltelijk thuiswerken mogelijk en om je te ondersteunen in je ontwikkeling krijg je een opleidingsbudget.

lees meer

Bedrijfsomschrijving
Bedrijf

Deze organisatie maakt mobile- en webapplicaties voor mooie bedrijven zoals Picnic en NLZiet. Ze richten zich voornamelijk op scale-ups, zodat ze onderdeel kunnen uitmaken van de groei van deze bedrijven. Het is een open organisatie met een platte structuur, waar hard gewerkt wordt en successen worden vieren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam