Vacature Senior C# developer - Arnhem

Arnhem

YER
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Over deze vacature

Wil jij met de nieuwste technieken en tools werken? Binnen een informeel team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid zoekt onze opdrachtgever de beste C# developer van de regio! Interesse? Lees dan vooral even verder!


Functie

Je werkt dagdagelijks mee aan het ontwikkelen van de core-software van onze opdrachtgever Daarin zorg je voor doorontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van de code in de back-end programmatuur. Het team werkt in de Azure cloud en heeft een sterke focus op Continuous delivery en een DevOps way of working. Je verdiept je in de innovatieve mogelijkheden binnen het vakgebied en de toepasbaarheid ervan binnen onze opdrachtgever

lees meer

Functie-eisen

Profiel
 • Kubernetes / docker
 • Azure DevOps
 • CosmosDB
 • Microservice architectuur
 • .NET core
 • Azure ServiceBus
 • ARM templates
 • SQL
Overige info

Aanbod

Marktconform

Bedrijfsomschrijving

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een full-service marketing bureau voor duizenden webshops die online producten willen verkopen. Als verlengstuk van de online marketing afdeling van de aangesloten webshops vergroot onze opdrachtgever dagelijks de omzet, het marktaandeel en de klantenportfolio van haar klanten. Met een ambitieus team van circa 110 jonge en ervaren medewerkers werkt onze opdrachtgever continue aan de verdere optimalisatie van de klant. Alle beschikbare digital marketing kanalen worden ingezet om zoveel mogelijk shoppende consumenten te vinden, die wij matchen met het productaanbod van de bij onze opdrachtgever aangesloten webshops. Als toonaangevend technologie bedrijf runnen wij een high traffic site met dagelijks circa 500.000 bezoekers. Elke dag werken onze mensen samen om de enorme hoeveelheden data te verwerken zodat de website altijd actueel is voor de consument.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem