user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Foodticket BV https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/5896/b33c9d958f4234f4c28a64b4fafb6fe1/
Baanbergenweg 50
1271TW Huizen Noord-Holland NL

0353502070
Foodticket BV
Score: 9.0
Stemmen: 3

Foodticket BV

Baanbergenweg 50, Huizen

Foodticket BV
  • Foodticket BV
  • Huizen
  • 11 - 50 medewerkers
  • 0353502070
Bekijk ICT vacatures

Vier jaar geleden zijn wij gestart met Foodticket om restaurants/snackbars/etc. een (online) alternatief te bieden voor hun kassa en webpresentie. Bij velen was en is het niet mogelijk online eten bestellen en/of af te rekenen en was de online verkoop niet gekoppeld aan het kassasysteem. Via een mooie website, iOS en Android app en eenvoudig te bedienen kassa zorgen wij er voor dat restaurants weer bij de tijd zijn.

Inmiddels is onze software door miljoenen consumenten gebruikt en is er voor miljarden aan orders door ons systeem verwerkt.

Wij zijn momenteel voornamelijk actief in Nederland en Canada en zijn wij op zoek naar mensen als jij die het leuk vinden om van grond af aan wat nieuws op te bouwen en aan de start staan van een mooi bedrijf.

Werken bij Foodticket BV? 2 openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
Junior PHP programmeur bij Foodticket in de omgeving Huizen, fulltime, auto van de zaak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Foodticket BV - Huizen
Medior PHP programmeur bij Foodticket in de omgeving Huizen, fulltime, auto van de zaak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Foodticket BV - Huizen
5 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Medior/Senior Windows Software Engineer (C#) (vervuld)
Foodticket BV Op basis van ons platform ontwikkelen we ook native desktop applicaties (geschreven in C#) voor Windows (en toekomstig misschien OS X / cross platform) voor restaurants. Elke ..
Senior Full Stack Software Engineer bij Foodticket (vervuld)
Foodticket BV Elke dag maken 2000+ restaurants en duizenden consumenten gebruik van het web-based platform van Foodticket. Vele mensen dus die gemakkelijk en snel willen kunnen werken en/of..
Medior/Senior iOS/Android Developer bij Foodticket (vervuld)
Foodticket BV Op basis van ons platform ontwikkelen we ook native mobiele apps voor consumenten en restaurants. Elke dag maken 1.500+ restaurants gebruik van het Foodticket platform en ..
Junior/Medior UX Designer bij Foodticket (vervuld)
Foodticket BV Elke dag maken 1.500+ restaurants en duizenden consumenten gebruik van het web-based platform van Foodticket. Vele mensen dus die gemakkelijk en snel willen kunnen werken ..
Vacature: junior/medior software engineer(s) (vervuld)
Foodticket BV Als junior/medior software engineer ben je verantwoordelijk voor het bouwen, structureren en optimaliseren van onze websites en webapplicaties binnen Foodticket en onze andere..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Huizen