user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Helpdesk & Support medewerker ICT zakelijke markt

in Goor

Ariane ICT bv
  • Ariane ICT bv
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving In de functie  Helpdesk & Support medewerker ICT zakelijke markt, voer je reparaties uit aan hardware zoals servers, computers en printers daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het onsite en remote beheer uit voor (zakelijke) klanten. Het is een veelzijdige functie waarin je zelfstandig problemen van gebruikers (in een zakelijk IT omgeving) oplost en hoogwaardig onderhoudt pleegt aan hun (computer) systemen, software en gehele netwerk omgeving.
Werken in een dynamisch jong team als medewerker Technische Dienst, is iets wat naadloos aansluit bij jou wensen. Het IT bloed stroomt je net als bij je collega's bijna letterlijk door de aderen en je bent super leergierig je nieuwe technieken en ontwikkelingen eigen te maken.
hebt geen 8 tot 5 werk mentaliteit, bent altijd bereid iets extra's te doen als dit nodig is als Medewerker Technische Dienst en je hebt een flexibele en spontane instelling met een hoge betrokkenheid bij het bedrijf, de klanten en je collega's. Onze klanten bevinden zich in een straal van 50 kilometer rond ons bedrijf, wij detacheren niet en hebben ook geen lange reistijden naar projecten in het westen van het land.

lees meer

Functie-eisen Je bent in hard en nieren een IT-er die zowel intern als extern werkzaamheden bij onze klanten wil uitvoeren, je hebt je MBO opleiding richting ICT afgerond en een diploma behaald. Werkervaring in de IT branche is een pre. Je bent goed in staat om pro actief en zelfstandig te werken op werkplek- en server-niveau met Microsoft Producten. Hoe meer je weet van de hier na genoemde producten hoe beter je in het profiel past;
Microsoft Server, Exchange, Terminal Server, Active Directory, Citrix, VMware , Cisco routers, switches , VOIP , hosting , on-line Backup , Storage systemen , Backup systemen , inrichting van fileservers. Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken, die dagelijks met zijn vak bezig is, zijn kennis ook zelf ontwikkeld, in een klein team van vakgenoten wil werken, dan zoeken wij jou!.
Tijdens je praktijkervaring alsmede aangevuld met trainingen zul je je kennis binnen deze technische functie, goed kunnen uitbreiden waarna je steeds breder inzetbaar zult zijn voor Ariane ICT. Daarbij zou je ook kunnen denken aan telecom produkten en oplossingen en integratie van multifunctionele produkten.
Je bent gemotiveerd en leergierig om op een representatieve manier klanten te woord te staan en hun vraag op een juiste manier aan te pakken. Tenslotte ben je woonachtig in de regio Twente (ons bedrijf is gevestigd in Goor) en in het bezit van een rijbewijs.
Werktijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur bij uitzondering buiten werktijd in weekend of avond na overleg, voor installaties bij onze klanten indien niet anders mogelijk, met uitstekende extra vergoeding

Overige functie eisen;
Afgeronde MBO IT opleiding minimaal niveau 4
Actuele kennis van de ontwikkelingen en techniek in de IT Branche
Representatief
Collegiaal
Flexibel
Klant & Service gerichte persoonlijkheid
Ambitieus
Team player
Leergierig
Werkervaring is een pre
Rijbewijs B

lees meer

Bedrijfsomschrijving Ariane ICT BV, sinds 1990 gevestigd in Goor, is leverancier voor kwalitatief hoogwaardige automatiseringsoplossingen.

In ons kantoorpand op het industrieterrein van Goor vindt u naast een eigen Technische Dienst tevens een showroom vol producten variërend van computers tot inktpatronen. En een modern leslokaal waar gedurende het hele jaar computercursussen kunnen worden gegeven.

Ariane ICT bestaat uit jonge dynamische en flexibele medewerkers die middels het volgen van opleidingen en trainingen telkens op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de automatiseringsbranche.

Kwaliteit en continuïteit in de breedste zin van het woord, staat bij Ariane ICT hoog in het vaandel!

Om onze klanten zo breed mogelijk van dienst te willen zijn, zijn wij per 1 Mei gestart met een complete online webshop voor office artikelen. U kunt vanaf nu al Uw office produkten (van soep, inktpatroon tot plakband en buro stoelen bijvoorbeeld) vanuit Uw bureau stoel bestellen. Vandaag besteld is morgen in huis en kijkt U eens na de mega scherpe prijssteling. Maak snel een account aan in onze shop en bekijk dan Uw prijsstelling. Afspraken maken over volume afname? Dat kan allemaal. Neem daarvoor contact met ons op!


Visie
Ariane ICT neemt de verantwoordelijkheid van U over om alles te doen wat nodig is om een optimale situatie te creëren en te behouden. Ariane ICT creëert zo een wederzijds belang. Uw belang is een zo hoog mogelijk niveau van prestaties, beschikbaarheid en continuïteit van Uw IT infrastructuur. Ariane ICT investeert in preventief onderhoud wanneer deze nodig geacht is, in kennisopbouw en -behoud, in mensen en in alles wat in onze macht ligt om het u de ICT moeilijkheden uit handen te nemen. Dat dit in de praktijk leidt tot een absoluut minimum aan storingen, is weer direct in Uw .... en ons belang!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goede pensioen regeling en bedrijfsauto beschikbaar voor zakelijke bezoeken