Vacature Medior PHP Developer (Laravel) - Utrecht

Utrecht

Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Niet elke goede developer heeft volgens de regels eerst zijn middelbare diploma behaald om vervolgens af te studeren aan WO Computer Science. De weg die je voor ogen had toen je jong was is anders gelopen en dat is niet erg! Want via hard werken en een ijzersterke motivatie ben je alsnog gekomen waar je wilt zijn. Jij werkt om te leven en niet andersom. Je hebt duidelijk voor ogen wat je doel is en bent gefocust om dit doel te bereiken.

Zoek je een organisatie de dezelfde waarde als jou deelt zoals hierboven beschreven? Dan heb je op de goede vacature geklikt en wil je snel verder lezen.

Organisatie
Het uitgangspunt van deze organisatie is een midlance constructie. Met deze constructie heb je wel de lusten maar niet de lasten van een freelancer. Als freelancer ben je natuurlijk verantwoordelijk voor het regelen van je eigen opdrachten en administratie. Dit brengt vanzelfsprekend een heleboel extra werkdruk met zich mee. Het zoeken van opdrachten is vaak nog de gemakkelijke taak, het daadwerkelijk binnenhalen van opdrachten is een geheel ander verhaal. En heb je geen opdrachten? Dan heb je ook geen salaris.

Jij bent natuurlijk een uitstekende programmeur maar geen salesexpert. Gelukkig is er binnen deze organisatie een afdeling met experts die opdrachten die jij leuk vind binnenhaalt. Je hebt zelf invloed op welke opdrachten je wel of niet wilt doen. Wil nog meer zekerheid over je inkomen? Geen zorgen want je hebt hier altijd een vast basissalaris waar je op kan terugvallen.

Buiten werken vind je genieten ook belangrijk, dat is tenslotte de reden waarom je deze vacature verder bent gaan lezen.  Daarom zal je eerste werkdag volledig in het teken staan van genieten. Je gaat met je nieuwe werkgever een echte mannen-dag beleven. Deze gehele werkdag staat in teken van genieten en je plek vinden in het team. Je begint de dag met een echte mannen activiteit en sluit de dag af met een heerlijk biertje (of frisje als dat meer jou ding is!). Een eerste dag om nooit te vergeten.

Wat kan je nu precies verwachten?

 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Vast basissalaris + percentage van je uurtarief
 • afhankelijk van ervaring kom je uit op een salaris tussen de €4500,- en €7000,- !
 • Uitdagende projecten die je zelf niet hoeft te regelen
 • Alle voordelen van een freelancer
 • De tofste collega’s waar je de meest gave bedrijfsuitjes mee gaat beleven.

 

Wat moet ik precies kunnen?

 • Minimaal 3 jaar professionele werkervaring met PHP
 • Minimaal 1 jaar professionele werkervaring met een van de volgende PHP frameworks zoals: Laravel en Symfony.
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig
 • Een ongekende passie voor programmeren waardoor je jezelf continue wilt blijven ontwikkelen
 • Je houdt van varierende opdrachten
 • Je bent vooral niet perfect

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 7.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Laravel Programmeur in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures