Vacature Senior Back-end Developer - Tilburg

Tilburg

Phind
 • Phind Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een programmeur die houdt van afwisseling? Heb jij inmiddels wel genoeg aan hetzelfde moeten werken? Non-stop dezelfde technieken, onderhoud en bug fixing? Wil jij juist werken met de laatste technieken, afwisselende werkzaamheden en nieuwe projecten? Wil jij graag zoveel mogelijk leren van het hele .NET spectrum en op dit punt in je carrière je kennis verbreden in plaats van verdiepen op een aspect? En dit allemaal in een in-house functie met een vast team en veel ervaren collega’s om je heen om mee te sparren? Dan ben je gegarandeerd geïnteresseerd in deze uitdaging. Lees dus snel verder!

Organisatie

Deze organisatie is namelijk gevestigd in het centrum van Tilburg, op loopafstand van het station. Ze zijn gevestigd in een modern pand. Van binnen is het mooi ruimtelijk ingericht, met verschillende flex werk plekken, open ruimtes en kleurrijke inrichting. De inrichting van het pand vertegenwoordigd de innovatieve insteek van de organisatie. Ze zijn namelijk een van de leading digital agencies van Nederland en werken samen met verschillende grote bedrijven. Niet zomaar bedrijven die een opdracht bij je uitzetten om uit te voeren, maar juist bedrijven die je zien als partner! Ze verwachten dat jij met ze mee denkt en spart over de juiste oplossing van de complexe uitdaging die er ligt. Dit betekent dat jij en je scrum team op project-basis gaan werken aan verschillende opdrachten, die om de 6 tot 18 maanden veranderen. Zit je dan altijd bij de klant? Nee hoor, je werkt gewoon in-house met je team en de klant komt regelmatig juist bij jou langs op kantoor om de voortgang te bespreken.

Wat betekent dit verder voor jou? Afwisselende werkzaamheden, check! Per project weer met nieuwe technieken werken zoals Azure, .NET Core, TDD, Continuous Integration en Angular, check, check en check! Ohja, en daarbij krijg je ook ongelimiteerde mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen middels trainingen op het gebied van hard skills en kun je je actief sparren met de vele senioren, en zelfs een MVP, die er werken. Maar ook zijn er verschillende trainingsmogelijkheden op het gebied van soft skills. Zodra je namelijk door wilt groeien richting de architectuur of meer leidinggevende taken op je wilt nemen, dan komen daar ook andere skills bij kijken dan puur development. Dus ook de soft skills worden niet vergeten! Check. Begin je al een duidelijk beeld te krijgen van de organisatie en de mogelijkheden? Laat me je dan nu vertellen waar jij je dagelijks mee bezig gaat houden.

Functie & Team

Jij komt namelijk te werken binnen een multidisciplinair scrum team waarin jij, met 7 andere collega’s, als back-end developer aan de slag gaat. Binnen dit team maak je iedereen wegwijs in het project. Jij wordt gezien als senior op basis van je ervaring en je technische kennis. Het is namelijk een platte organisatie en kent geen managers of leidinggevenden. Wel zo prettig werken.

Jij adviseert de klanten vanuit een technisch perspectief vanuit jouw productkennis, technische achtergrond en natuurlijk je passie voor je vak! Binnen de platte organisatiestructuur en informele sfeer krijg jij als back-end developer ook alle vrijheid om met nieuwe ideeën te komen en mee te sparren over de mogelijkheden binnen het project. Deze vrijheid komt ook terug in de rest van de organisatie, zoals de flexibele aanpak, platte organisatiecultuur en werktijden.

De cultuur die er heerst wordt door iedereen beschreven als erg prettig. Je wordt omringd door like-minded people, met eenzelfde motivatie en drang naar innovatie. Vanwege deze cluster merk je dat de sfeer erg goed is, en dat merk je iedere dag weer. Bijvoorbeeld tijdens de lunches, die iedere dag georganiseerd worden, proef je dat er een hele fijne sfeer hangt. Je kan gewoon lekker jezelf zijn. Check!

Ben jij dus toe aan een nieuwe uitdaging waar je afwisselend werk kunt doen, met de laatste technieken binnen een project-gedreven organisatie? Binnen een informele en platte organisatie waar training en opleiding de hoogste prioriteit heeft en waar je je op kunt trekken aan de de rest van het team zodat je binnen no-time grote stappen kunt zetten in je carrière? Neem dan snel contact met me op via onderstaande gegevens!

Eisen

 • Senior Back-end .NET Developer
 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 4 jaar werkervaring met C# .NET
 • ASP.NET MVC ervaring is een pré
 • Sitecore of Umbraco ervaring is een pré

Voorwaarden

 • Werken binnen een project gedreven omgeving met veel afwisseling in werkzaamheden en technieken
 • Je technische kennis verbreden binnen een high-tech omgeving
 • Salaris €4000 – €5500, afhankelijk van je ervaring
 • 24 vakantiedagen
 • Eigen opleidingsbudget dat je vrij in mag zetten
 • Reiskostenvergoeding (kilometerdeclaratie of NS businesscard)
 • Iedere dag een verse, gezonde lunch
 • Actieve personeelsvereniging, van BBQ’s tot legendarische uitjes
 • Internetvergoeding
 • Gezellig collega’s, een hecht team die vaak uitjes en borrels samen houden

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg